ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۹:۸۱ مانده تا اذان صبح   
۰۵:۴۶:۳۳اذان صبح
۰۷:۱۳:۴۷طلوع خورشید
۱۲:۳۹:۲۹اذان ظهر
۱۸:۰۴:۰۸غروب خورشید
۱۸:۲۳:۵۲اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۹۸     |     کد : ۱۹۰۷۸۰

تولید موجوداتی با رفتار قابل برنامه‌ریزی

تولید ربات با قابلیت تقلید رفتار انسان پدیده تازه‌ای نیست. اما محققان برای نخستین بار موجوداتی خلق کرده‌اند که رفتار آنها کاملا قابل برنامه‌ریزی است.

 تولید ربات با قابلیت تقلید رفتار انسان پدیده تازه‌ای نیست. اما محققان برای نخستین بار موجوداتی خلق کرده‌اند که رفتار آنها کاملا قابل برنامه‌ریزی است.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، ربات‌ها علیرغم هوش و توانایی بالا موجوداتی زنده تلقی نمی‌شوند. از همین رو محققان دانشگاه‌های ورمونت و تافتس با همکاری یکدیگر مخلوقاتی را با استفاده از سلول‌های قورباغه آفریده‌اند که رفتارشان به طور کامل قابل برنامه‌ریزی است.
 
این ربات‌های زنده دارای پوست و سلول‌های قلب هستند که همگی آنها از جنین قورباغه گرفته شده‌اند. طراحی نحوه چینش این مواد با استفاده از ابررایانه‌ها صورت گرفته است. طراحی و خلق چنین موجودی انقلابی در زمینه ابداع موجودات زنده توسط انسان‌ها تلقی می‌شود و این بار به جای یک ربات مصنوعی یک ارگانیسم قابل برنامه‌ریزی خلق شده است.

این موجود که فعلا تنها یک میلیمتر طول دارد، xenobots نام گرفته و میتواند به راحتی در آب شنا کند. قرار است رفتارهای این مخلوق تازه طی هفته‌های آینده زیرنظر گرفته شود و احتمالا می‌توان در آینده از آن برای جمع آوری آلودگی‌های دریاها واقیانوس‌ها و به خصوص مواد پرخطر استفاده کرد.


نوشته شده در   پنجشنبه ۲۶ دي ۱۳۹۸  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...