ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 آذر 1398     |     کد : 190236

پر آب تر و شیرین تر؛

تولید سیب هیبریدی شیرین که یک سال تازه می ماند

محققان پس از ۲ دهه تحقیق، سیب هیبریدی تولید کرده اند که می توان تا ۱۲ ماه آن را تازه نگه داشت. این سیب پر آب تر و به طور طبیعی شیرین تر است.

محققان پس از ۲ دهه تحقیق، سیب هیبریدی تولید کرده اند که می توان تا ۱۲ ماه آن را تازه نگه داشت. این سیب پر آب تر و به طور طبیعی شیرین تر است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، به تازگی سیب هایی تولید شده که تا یک سال تازه می مانند.

سیب های «کازمیک کرانچ» (Cosmic Crunch)در آمریکا عرضه شده اند. تولید این نوع سیب دو دهه طول کشیده است. تولید کنندگان آن ادعا می کنند سیب های مذکور پر آب تر و تازه تر هستند و می توان آنها را در شرایط مناسب حتی تا ۱۲ ماه ذخیره کرد.

سیب های «کازمیک کرانچ» در نتیجه تحقیقات پژوهشگران دانشگاه واشنگتن تولید شده است. محققان این دانشگاه پروژه تولید میوه ای از ترکیب سیب های « انترپرایز» و «هانی کریسپ» را در سال ۱۹۹۷ میلادی آغاز کردند.

نتیجه ترکیب این دو، سیب« کازمیک کرانچ» است که به گفته محققان بزرگتر و پرآب تر است و همچنین بافت تردتری دارد.  همچنین میزان اسید و شکر آن به طور طبیعی افزایش یافته است، بنابراین سیب هیبریدی جدید شیرین تر است.

محققان معتقدند این سیب جدید سبب می شود قنادان هنگام استفاده از آن در دستور پخت کیک ها و شیرینی ها از شکر کمتری استفاده کنند.

در کنار این موارد عمر سیب هیبریدی جدید نیز طولانی تر و نسبت به ضربه نیز مقام تر است. سیب «کازمیک کرانچ» را می توان در اتمسفری با شرایط خاص تا ۱۲ ماه و در یخچال تا ۶ ماه و در دمای اتاق تا چند هفته تازه نگهداری کرد.

به گفته محققان این سیب پس از نگهداری طولانی مدت خراب یا داخل آن قهوه ای نمی شود.

شیوا سعیدی قوی اندام

 


نوشته شده در   سه شنبه 12 آذر 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode