دبیر علمی همایش بین المللی فقه گردشگری بر ضرورت اتحاد مطالعات حوزوی و دانشگاهی برای توسعه صنعت گردشگری تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رحیم قربانی قبل از ظهر چهارشنبه در همایش بین المللی فقه گردشگری اظهار داشت: این همایش در شش محور علمی به دریافت مقاله پرداخته است که این شش محور، دغدغههای مهم علمی و صنفی این حوزه را شامل میشود که در همه این شش محور مقالاتی به دبیرخانه رسیده است.
وی ادامه داد: از مهر ماه سال گذشته پیش سمینارهایی در تبریز، شهرستانهای استان و حتی استانهای دیگر برگزار شده که اولین سمینار در دانشگاه تبریز برگزار شده و سپس در دیگر دانشگاههای تبریز و شهرهایی همچون قم و مشهد این سمینارها ادامه یافت.
دبیر علمی همایش بین المللی فقه گردشگری با اشاره به دریافت ۲۵۰ مقاله توسط دبیرخانه همایش گفت: از این تعداد ۶۰ مقاله به دلایل کمیته داوری و عدم تناسب با شیوه نامه نگارش مقاله رد شده و ۱۶۰ مقاله پذیرش شد که از بین آنها ۸۲ مقاله به صورت عمومی امتیاز آورده و ۶۰ مقاله برگزیده شده و هفت مقاله از بین آنان مقاله برتر شناخته شده و بالاترین امتیاز را کسب کردند.
قربانی ادامه داد: مقالات در پنج زبان انگلیسی، فارسی، آذری، ترکی استانبولی و اردو نگارش شده که دو سوم مقالات برگزیده مربوط به مقالاتی با زبانهایی جز فارسی بوده است.
وی افزود: به صورت آکادمیک بیش از ۳۰ نوع گردشگری در مجامع علمی در جهان مورد بررسی قرار میگیرد که هدف از این همایش را میتواند ایجاد حلقه وصل بین مجامع حوزوی و حوزه تخصصی گردشگری دانست تا بتوان طی برنامههای مشابه، مطالعات دانشگاهی را با مطالعات حوزوی متحد کنیم تا کمکی برای حوزه صنفی گردشگری باشد.