اميل كرايكامپ اين تصوير زيبا را با استفاده از تلسكوپ 25 سانتيمتري خود از سطح خورشيد گرفته است. قطر لكه بزرگي كه در سمت راست ديده ميشود، 2 برابر زمين و پهناي عكس معادل 190هزار كيلومتر است.
براي تهيه اين تصوير، كرايكامپ از فيلتر خورشيدي روي تلسكوپ خود استفاده كرده و توانسته علاوه بر ثبت جزئيات اين لكه، دانههاي خورشيدي را نيز ثبت كند. هر يك از اين دانهها در واقع مقطع ستونهايي بلند درون خورشيد هستند كه حدود 1000 كيلومتر پهنا دارند و پلاسماي داغ هيدوژن و هليوم را به دليل سبكبودن از داخل خورشيد به سطح منتقل كرده و آنها را پس از خنك شدن و سنگينتر شدن به پايين منتقل ميكنند.
تصوير مقابل نيز موقعيت اين لكه را كه 1195 ناميده شده، در روز 4 ارديبهشت 1390 روي خورشيد نشان ميدهد. اين لكه با چشم غيرمسلح نيز قابل تشخيص است، البته به شرط رعايت نكات ايمني! يادتان باشد هرگز بدون استفاده از عينك جوشكاري يا فيلتر مناسب به سطح خورشيد نگاه نكنيد كه به چشم آسيب ميرسد. توجه داشته باشيد كه خورشيد هر 28 روز يك بار به دور خودش ميگردد و بنابراين موقعيت لكه 1195 روي خورشيد به سمت راست تصوير جابجا ميشود.
با افزايش فعاليتهاي خورشيد و نزديكشدن به زمان اوج اين فعاليتهاي يازده ساله، تعداد و ابعاد لكههاي خورشيدي نيز رو به افزايش گذاشته و پيشبيني ميشود طي دو سال آينده، طوفانهاي خورشيدي بيشتري زمين را تحت تاثير قرار دهد. شفقهاي قطبي و اختلال در فعاليت ماهوارهها و شبكههاي انتقال برق و مخابرات (بخصوص در عرضهاي جغرافيايي بالا و نزديك به قطب) از جمله تاثيرات طوفانهاي خورشيدي بر زمين بهشمار ميرود.