ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1403
پنجشنبه 4 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 خرداد 1397     |     کد : 184010

یافته محققان انگلیسی؛

هویج و چغندر قند سیمان را تقویت می کنند

محققان انگلیسی با افزودن ریشه هویچ و چغندر قند سیمان را تقویت کرده اند.

محققان انگلیسی با افزودن ریشه هویچ و چغندر قند سیمان را تقویت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه لنکستر انگلیس با اضافه کردن نانو پلاکت های ریشه سبزیجات سیمان را تقویت کرده اند.

این تحقیق به رهبری پروفسور محمد صافی انجام شد. به گفته او این پلاکت های سلولزی(که با همکاری شرکت اسکاتلندی CelluComp تولید شده اند) در حقیقت ورقه های نانویی هستند که از ریشه هویج و چغندر قند ساخته شده اند.

این بخش سبزیجات در صنعت مواد غذایی دور ریز به حساب می آیند. هنگامیکه ریشه این سبزیجات به ترکیب سیمان اضافه می شود، پلاکت ها مقدار هیدرات سیلیکات کلسیم را می افزایند. این ماده محصول اصلی هیدراسیون سیمان «پورتلند» است و در اصل عامل تقویت سیمان به حساب می آید.

در آزمایشگاه، افزودن پلاکت ها سبب شد سیمان به شدت قدرتمندتر شود، به طوریکه  برای دستیابی به میزان معینی استحکام، به ۴۰ کیلوگرم سیمان پورتلند کمتری نیاز بود.

این بدان معناست که سیمان کمتری برای ساخت یک سازه نیاز است. چنین روندی به حفظ محیط زیست کمک می کند زیرا تولید سیمان یکی از منابع اصلی ایجاد گاز دی اکسید کربن است.

علاوه بر تمام این موارد افزایش پلاکت ها، تراکم میکروساختار سیمان را نیز می افزاید و درنتیجه مقاومت سازه در برابر خوردگی بیشتر می شود.
شیوا سعیدی قوی اندام


نوشته شده در   دوشنبه 28 خرداد 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode