جام جم آنلاين: يافتههاي اخير مركز جامع مطالعات سرطان سومباردي دانشگاه جورگتون ايالت واشنگتن آمريكا نشان ميدهد، مصرف شير مانع فعاليت عوامل كليدي موثر بر توسعه و رشد بافتهاي سرطاني مانند سرطان سينه در زنان ميشود.
به گزارش جام جم به نقل از پايگاه توسعه علمي آموزشي تغذيه و سلامت نتايج اين بررسي نشان داد شير به عنوان يك عامل دفاعي و حمايتي در برابر بيشتر بيماريها همچون سرطانهاي سينه و روده نيز عمل مي كند.
بنابر اين گزارش دختراني كه در دوره قبل از بلوغ به ميزان فراواني شير مينوشند، كمتر در معرض بروز و رشد جوانههاي غدد سرطان سينه قرار ميگيرند.
دكتر عزيزالله كمالزاده، فوق تخصص متابوليسم گفت: نتايج اين پژوهش نتايج به دست آمده توسط پژوهشهاي ديگر را در مورد تاثير مصرف شير بر كاهش سرطان تاييد ميكند. به طور مثال نتايج به دست آمده از پژوهش دانشگاه اوتاگو نيوزيلند نشان ميدهد، كودكاني كه روزانه شير مصرف ميكنند، 40 درصد كمتر از ديگران در بزرگسالي به سرطان دستگاه گوارش و روده دچار ميشوند.