ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 شهريور 1403
دوشنبه 12 شهريور 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 17 مرداد 1396     |     کد : 179303

اختتامیه سومین جشنواره ملی تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت

نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شدگفت...

 نماینده ولی‌فقیه، معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شدگفت: همه باید دینمان را درقبال شهدا ادا کنیم چون همه مدیون ایثارگران هستیم و اگر امروز آرام ایستاده ایم و امنیت داریم مدیون این عزیزان هستیم.
 به گزارش خبرنگار ما، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمدعلی شهیدی ، با تبریک روز خبرنگار گفت: اصحاب رسانه نقش بزرگ و مهم هدایت افکار عمومی را در کشور بر عهده دارند. رسانه‌ها می‌توانند فرهنگ و هویت انسان‌ها را در جامعه بسازند و با خلاقیت و نوآوری باعث اندیشه پروری و الگوسازی و فرهنگ‌سازی شوند.
 وی یکی از مهمترین وظایف بنیاد شهید و امور ایثارگران را توسعه و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت، فداکاری و شهادت بیان کرد و گفت: ایثارگری فقط منحصر به جبهه نیست. ایثار و فداکاری به معنای گذشتن انسان از حق مسلم خود در راه اعتقادات و منافع مردم است .
 ایثار و فداکاری در همه جای جامعه قابل بروز و ظهور است. قطعاً ایثار و فداکاری برای هر جامعه‌ای مفید خواهد بود. باید بکوشیم این ایثار و فداکاری را تقویت کنیم و به صورت یک فرهنگ در جامعه به وجود آوریم.
 نماینده ولی‌فقیه در بنیاد، شهادت را اوج قله فرهنگ ایثار دانست و گفت: شهدا خالق اخلاق اسلامی در جامعه هستند و سبک زندگی آنان می‌تواند به الگوی مناسبی برای همه افراد جامعه تبدیل شود. وی افزود: امروز وظیفه همه ما به ویژه اصحاب رسانه‌ها بازتاب فرهنگ ایثارگری و شهادت به نسل‌های آینده است تا زمینه حفظ جامعه ایجاد شود. رسانه‌ها در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده نقش مهمی دارند. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت ما ریشه در عاشورای کربلا دارد و همانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند که اگر همین نصف روز واقعه کربلا درطول۱۴۰۰ سال چنین اثری را برجا نهاده است چرا نباید جنگ تحمیلی هم این نقش را نداشته باشد؟
 رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر امروز در کشور ما آرامش و آسایش برقرار است و اگر مسئولان کشورمان در برابر استکبار می‌ایستند، این را ایثارگران هدیه کرده اند.
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی با اشاره به حضور همیشگی رسانه‌ها در کنار بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: تاکنون رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی درباره ایثارگران و یادآوری حقوق قانونی آنان تلاش خوبی داشته‌اند و ما امیدواریم این حرکت رو به رشد ادامه داشته باشد.
 رسانه‌ها پیام رسان شهدا هستند
 در ادامه این مراسم مدیرعامل خبرگزاری ایسنا هم گفت: امروز باید بدانیم که چگونه خانواده‌های شهدا در راه انقلاب اسلامی ایستادگی کردند و رسانه‌ها به عنوان پیام رسان شهدا باید به گونه‌ای فعالیت کنند که شایسته خدمات آنها باشد.علی متقیان افزود: یکی از دلایل ماندگاری عاشورا این است که امام حسین‌(ع) خانواده خویش را در این سفر به همراه داشت، بنابراین می‌توان گفت که همراه امام حسین (ع)
 ‌حدود ۸۰ راوی و خبرنگار بوده است که ایثارگری‌های این خاندان را در واقعه عاشورا ثبت و سینه به سینه نقل کرده‌اند.
 وی همچنین در‌با‌ره هشت سال دفاع مقدس، گفت: ‌اهالی رسانه هم این رسالت بر دوششان است که وقایع مرتبط با آن زمان را به جامعه عرضه کنند و وقایعی که اکنون توسط شهدای مدافع حرم رخ می‌دهد ثبت شود. ما در تاریخ هشت سال جنگ تحمیلی خود روزی را داریم که ۲۵۰ پیکر شهید در اصفهان تشییع می‌شود و در همان روز بیشترین اعزام از این استان رقم می‌خورد، ‌بنابراین فرهنگ دفاع مقدس به گونه‌ای بود که هیچگاه جبهه ترک نمی‌شد و فضای رسانه‌ای و خبری ما طوری بود که مردم برای شهادت پیش قدم می‌شدند. نمی‌گویم که رسانه یا روزنامه‌ها این تأثیر را داشتند اما منبرها و خطابه‌ها همچون رسانه عمل کردند.
 مدیرعامل ایسنا، یادآور شد: امروز باید بدانیم که چگونه خانواده‌های شهدا در راه انقلاب اسلامی ایستادگی کردند و رسانه‌ها به عنوان پیام رسان شهدا باید به گونه‌ای فعالیت کنند که شایسته خدمات آن‌ها باشد.
 رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران و دبیر سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر حوزه ایثار و شهادت هم با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره خبرنگار شهید «محمود صارمی»، گفت: فراخوان سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت پس از تصویب در شورای معاونان بنیاد از ۲۷ خردادماه شروع شد و تا ۲۴ تیرماه ارسال آثار به این جشنواره ادامه یافت.
 علیرضا کریمیان افزود: در این مدت ۱۴۰۲ اثر از ۵۸۷ نفر به این جشنواره ارسال شد که تعداد افراد شرکت کننده نسبت به دوره قبل جشنواره ۲۱ درصد افزایش یافته است. همچنین تعداد آثار دریافتی ۳۵ درصد افزایش داشته است. از جمع آثار دریافت شده، ۱۰۲۹ اثر مربوط به رسانه‌های استانی و ۳۷۳ اثر مربوط به رسانه‌های ملی هستند که نشاندهنده ریشه دار بودن فرهنگ ایثار و شهادت در همه رسانه‌ها، همه استان‌ها و همچنین بیانگرارتباط مطلوب دبیرخانه جشنواره با تمامی رسانه‌ها‌ست. این آثار پس از دریافت در اختیار اعضای هیات داوران که از اساتید برجسته علوم ارتباطات هستند قرار گرفت تا به داوری آثار بپردازند.
 وی اظهار داشت: ۱۳۴ اثر در بخش خبر، ۳۲۲ مورد گزارش ، ۶۷ مقاله، ۱۵۹ گفتگو، ۳۲۵ قطعه عکس، ۲۷۲ مورد فیلم، ۱۲۳ صدا به جشنواره ارسال شد‌.
 کریمیان با اشاره به برگزیده شدن ۴۲ اثر در این جشنواره توسط هیات داوران، گفت: هرچند اقدامات همه رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ارزشمند و قابل تقدیر است و وظیفه داریم از عملکرد همه رسانه‌ها اعم از مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری، صدا و سیما و شبکه‌های مجازی برای اقداماتشان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تشکر کنیم، اما بنابر بررسی‌های مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد با توجه به حجم فعالیت‌های خبری مربوط به بنیاد شهید و امور ایثارگران ۳ رسانه به عنوان رسانه‌های برتر و یک رسانه هم به عنوان رسانه فعال درباره شهدای مدافع حرم تقدیر می شوند.در پایان این مراسم صدا و سیما ،
 ‌خبرگزاری ایسنا و روزنامه جمهوری اسلامی به دلیل حجم فعالیت‌های خبری مربوط به بنیاد شهید و امور ایثارگران و پایگاه خبری «شهید خبر» به دلیل پوشش اخبار و مطالب مربوط به شهدای مدافع حرم مورد تقدیر قرار گرفتند‌.
 در بخش مصاحبه در رسانه‌های سراسری رتبه اول به اسماعیل علوی از روزنامه ایران، رتبه دوم به سارا امیری از خبرگزاری آنا و رتبه سوم به الناز عباسیان از همشهری آیه و در قسمت استانی رتبه اول به زینب تاج الدین از روزنامه اصفهان زیبا از اصفهان، رتبه دوم به خدیجه سلمانی سولا از ایسنای اردبیل و رتبه سوم به فرینوش اکبرزاده از روزنامه سرخاب آذربایجان شرقی اختصاص یافت.
 در بخش گزارش هم در رسانه‌های سراسری عطیه همتی از خبرگزاری مهر رتبه اول، زهرا کهندل از روزنامه همشهری رتبه دوم و سیدهادی کسایی‌زادگان مهابادی از خبرگزاری موج رتبه سوم و در قسمت استانی امین ساکی از پایگاه خبری خرم آباد لرستان رتبه اول، آسیه دهباشی از ایمنا اصفهان رتبه دوم و حسین صادقی از پایگاه خبری صدای نهاوند همدان رتبه سوم را به دست آوردند.
 در بخش گزارش خبری و برنامه‌های صدا در سطح سراسری عباس سنجری از رادیو ایران رتبه اول، کیاناز کاوه از رادیو ایران رتبه دوم و سیروس رجبی از رادیو جوان رتبه سوم و در قسمت استانی نیز محمد رهبری نژاد از صدا و سیمای لرستان رتبه اول، فرانک سعیدی آریا از رادیو یزد رتبه دوم و الناز عزیزی از رادیو اردبیل رتبه سوم را کسب کردند.
 در بخش مقاله و یادداشت در قسمت سراسری ناصر ملایی از ایسنا رتبه اول، علی حبیبی از ایرنا رتبه دوم و رقیه توسلی از روزنامه قدس رتبه سوم و در قسمت استانی نیز لیلا رحمان ستایش شیرازی از روزنامه سبحان فارس رتبه اول، سید حرمت الله موسوی مقدم از ایرنای ایلام رتبه دوم و معصومه امینی از صدا و سیمای زنجان رتبه سوم را کسب کردند.
 در بخش خبر و در قسمت سراسری امیر صالحی از ایکنا و فاطمه معزغلامی از شهید خبر مشترکاً رتبه سوم را کسب کردند و در قسمت استانی نیز ناصر اسد زاده هروی از ایرنای خراسان رضوی رتبه نخست، مرضیه فلاح زاده ابرقویی از پایگاه خبری سرو ابرکوه یزد رتبه دوم و آزاده خرم از ایرنای ایلام رتبه سوم را کسب کردند.
 در بخش عکس در قسمت سراسری عرفان کوچاری از تسنیم رتبه اول، سیده فرشته عبدی از ایسنا و ایکنا رتبه دوم و سعید کاظمی از شبستان رتبه سوم را کسب کردند. در قسمت استانی نیز محمود میربزرگ از خبرگزاری میزان سیستان و بلوچستان رتبه اول، ابوالفضل سلیمی از خبرگزاری ایسنای قزوین رتبه دوم و فائزه کابلی کفشگیری از پایگاه خبری گلستان ما از استان گلستان رتبه سوم را کسب کردند.
 در بخش گزارش خبری و برنامه های صدا و سیما در قسمت سراسری عاطفه میرسیدی رتبه اول، سید محمدرضا حسینی بای رتبه دوم و انسیه ایزدی نسب رتبه سوم را کسب کردند. در همین قسمت و در حوزه استانی سمیه صفری الموتی از قزوین، نوید سالم زاده از خوزستان رتبه دوم و مهران فارسی از باشگاه خبرنگاران فارس رتبه سوم را به دست آوردند.همچنین از خانواده خبرنگار شهید «محسن خزایی» خبرنگار شبکه خبر در سوریه، که سال گذشته به شهادت رسید تجلیل شد .
 گفتنی است دراین مراسم
 حجج ا‌سلام مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی و سید رمضانعلی موسوی مقدم قائم مقام سازمان صدا و سیما هم حضورداشتند.


نوشته شده در   سه شنبه 17 مرداد 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode