ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 14 تير 1396     |     کد : 178707

کتاب «فلسفه حقوق؛ مبانی نظری تحول نظام حقوقی» منتشر شد

کتاب «فلسفه حقوق» مبانی نظری تحول نظام حقوقی از حقوق سنتی تا حقوق مدرن به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

کتاب «فلسفه حقوق» مبانی نظری تحول نظام حقوقی از حقوق سنتی تا حقوق مدرن به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «فلسفه حقوق» مبانی نظری تحول نظام حقوقی از حقوق سنتی تا حقوق مدرن، پنجاه و نهمین کتاب گروه فقه و حقوق اسلامی پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است که توسط مهدی شهابی به زیور چاپ آراسته است.

تحلیل مبانی نظری تحول نظام حقوقی، در چارچوب تحول پارادایمی، باید از لحاظ فنی، بر اساس تحولات حوزه‌ مبنا مطالعه شود؛ تحولاتی که متاثر از جریان‌های فکری پیش‌گفته در حقوق سکولار و اسلامی است. موضوع این کتاب پرداختن به همین تحولات است. در حقوق غرب، از لحاظ ساختاری و نیز واقعیت تاریخی، می‌توان تحول پارادایمی نظام حقوقی را به گذار از حقوق سنتی به حقوق مدرن و گذار از حقوق مدرن به حقوق پست‌مدرن تعبیر کرد.

مطالعه‌ مبنای نظری تحول نظام حقوقی در چارچوب تحول یا گذار از حقوق سنتی به حقوق مدرن به‌عنوان یک فرایند، در نگاه اول مطالعه‌ای تاریخی است و باید امروزه این تحول در چارچوب عبور از حقوق مدرن به حقوق پست‌مدرن بررسی و تحلیل شود. بااین‌حال، واقعیت این است که از یک طرف، درک تحول اخیر (حرکت به سمت حقوق پست‌مدرن) بدون تحلیل و شناخت حقوق مدرن و چگونگی شکل‌گیری آن ممکن نیست و از طرف دیگر، بدون مطالعه‌ حقوق سنتی نمی‌توان به برداشت درستی از حقوق مدرن دست یافت. وانگهی، از دید حقوق‌دانان غربی و با ‌توجه به این تقسیم‌بندی، حقوق اسلامی یا نظام حقوقی اسلام، حقوقی سنتی به‌شمار می‌رود و نظام حقوقی ایران، حداقل در ماهیت و محتوا، نظامی سنتی قلمداد می‌شود. بنابراین، مطالعه‌ گذار از حقوق سنتی به حقوق مدرن چندان هم تاریخی به‌نظر نمی‌رسد.

کتاب «فلسفه حقوق» مبانی نظری تحول نظام حقوقی از حقوق سنتی تا حقوق مدرن اثر مهدی شهابی، با قیمت ۴۰،۰۰۰ تومان توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی عرضه گردیده است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی و تهیه کتاب می توانند به وبگاه سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مراجعه نمایند.

 


نوشته شده در   چهارشنبه 14 تير 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode