ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 29 بهمن 1395     |     کد : 175621

مصرف آنتی اکسیدان‌ها را فراموش نکنید

آنتی اکسیدان‌های یافت شده در مواد غذایی سالم از سلول ها در مقابل آسیب حفاظت می کنند.

 آنتی اکسیدان‌های یافت شده در مواد غذایی سالم از سلول ها در مقابل آسیب حفاظت می کنند.


به گزارش جام جم آنلاین از مهر، متخصصان سلامت مصرف مواد خوراکی آنتی اکسیدان را توصیه می کنند. برخی از این مواد خوراکی به شرح زیر هستند:

- تخم مرغ، شیر، کره و جگر از منابع غنی ویتامین A هستند.

- میوه و سبزیجات رنگی که حاوی ویتامین C هستند. منابع خوب این ویتامین شامل مرکبات، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل است.

- مغزیجات آجیلی بخصوص بادام و گردو، دانه ها بویژه تخم آفتابگردان، روغن های مغزیجات، کلم و اسفناج که منابع غنی ویتامین E هستند.

- نخود، هویج، زردآلو، هلو، سیب زمینی شیرین، برگ چغندر و کلم پیچ، که منابع بتاکاروتن هستند.

- سبزیجات برگدار سبز، اسفناج و کلم، و همچنین پاپایا، ذرت، نخود و پرتقال که منابع خوب لوتین هستند.

- میوه ها و سبزیجات صورتی و قرمز نظیر هندوانه، گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی و زردآلو که منبع غنی لیکوپن هستند.

- غلات غنی شده، نان، ماکارونی، حبوبات، گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و پنیر، که منابع خوبی از سلنیوم هستند.

 


نوشته شده در   جمعه 29 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode