ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 2 فروردين 1390     |     کد : 17040

آذربايجان شرقي 10 درصد داروي مورد نياز كشور را توليد مي‌كند

معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي تبريز گفت: سه كارخانه داروسازي در آذربايجان شرقي 10 درصد از نيازهاي دارويي كشور را توليد مي‌كنند.

 معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي تبريز گفت: سه كارخانه داروسازي در آذربايجان شرقي 10 درصد از نيازهاي دارويي كشور را توليد مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تبريز، بهلول حبيبي اظهار داشت: داروهاي توليد داخل از نظر كيفيت تفاوت معناداري با داروهاي خارج از كشور ندارند و حتي در برخي موارد بر اساس آزمايشات انجام شده كيفيت بالاتر آنها نسبت به داروهاي مشابه خارجي ثابت شده است.
وي با اشاره به اينكه 96 درصد داروهاي مصرفي كشور در داخل توسط متخصصان بومي توليد مي‌شود، گفت: به دليل اهميت دارو در سلامتي انسان‌ها، استانداردهاي آن بالا بوده و بدون رعايت اين استانداردها امكان توليد دارو وجود ندارد.
وي نبود پزشك خانواده را عامل اصلي مصرف بي‌رويه داروها عنوان كرد و افزود: بيماران به دليل مراجعه به پزشكان متعدد و دريافت نسخه‌هاي متفاوت حجم انبوهي از داروها كه در بسياري از موارد مشترك هستند را تهيه كرده و پس از مصرف مقداري از آنها بقيه را در خانه براي مدت‌ها نگه مي‌دارند.
حبيبي تاكيد كرد: داروخانه‌ها حق ندارند داروهاي فروخته شده را تعويض كرده و يا پس بگيرند مگر در موارد خاص كه دارو گرانقيمت بوده و مدت زمان خروج آن از داروخانه محدود باشد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي تبريز يادآور شد: شماره تلفن 09646 به صورت 24 ساعته آماده ارائه اطلاعات دارويي مانند نحوه يافتن داروي مورد نظر و تاريخ مصرف به عموم مردم استان آذربايجان شرقي است.


نوشته شده در   سه شنبه 2 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode