ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 دي 1403
چهارشنبه 26 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 28 اسفند 1389     |     کد : 16968

افزایش مدت شارژ تلفن‌های همراه تا چند ماه

دانشمندان آمریکایی گروه جدیدی از حافظه‌های رایانه‌ای را برپایه نانولوله‌های کربنی توسعه دادند که می‌تواند شارژ تلفن‌های همراه و دستگاه‌های موبایل را تا هفته‌ها و حتی ماه‌ها حفظ کند.

دانشمندان آمریکایی گروه جدیدی از حافظه‌های رایانه‌ای را برپایه نانولوله‌های کربنی توسعه دادند که می‌تواند شارژ تلفن‌های همراه و دستگاه‌های موبایل را تا هفته‌ها و حتی ماه‌ها حفظ کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از محققان موسسه علوم پیشرفته فناوری "بکمن" وابسته به دانشگاه ایلینویز گروه جدیدی از حافظه ‌های رایانه‌ای به نام "حافظه با تغییر فاز"(PCM ) را توسعه دادند که می‌تواند مدت شارژ تلفن‌های همراه را به چندین هفته و حتی چندین ماه افزایش دهد.

به گفته این محققان دستگاه‌های موبایل در آینده با استفاده از این حافظه‌های جدید دیجیتالی با ولتاژ پایین می‌توانند به مدت طولانی‌تری شارژ داشته باشند.

این حافظه‌های جدید که سرعت پردازش آنها بسیار سریع‌تر از حافظه‌های با تغییر فاز فعلی است نسبت به آنها 100 برابر انرژی کمتری مصرف می‌کنند.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "درحال حاضر حافظه‌های فلاش که در دستگاه‌های موبایل استفاده می‌شوند برای برنامه‌ریزی به بیت شارژ بالایی نیاز دارند و نسبتاً کند هستند. این درحالی است که گروه جدید حافظه‌های با تغییر فاز، بیت شارژ را 100 برابر نسبت به حافظه‌های موجود پایین می‌آورند."

این تیم تحقیقاتی به جای استفاده از رشته‌های فلزی استاندارد برای تهیه این حافظه از نانولوله‌های کربنی استفاده کردند که 10 هزار برابر کوچک‌تر از یک تار موی انسان هستند.

در این تحقیق، دانشمندان آمریکایی چند حافظه PCM را در داخل یک نانولوله کربنی قرار دادند. به این ترتیب، این حافظه‌ها توانستند از بیت "روشن" به بیت "خاموش" تغییر فاز دهند و جریان برق را از طریق نانولوله‌ها عبور دهند.

این دانشمندان افزودند: "مصرف انرژی کاملا متناسب با حجم بیت حافظه است. با استفاده از رشته‌هایی در مقیاس نانویی ما توانستیم مصرف انرژی این حافظه‌ها را بسیار پایین بیاوریم."


نوشته شده در   شنبه 28 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode