اوو مورالس با ارائه تضمينهاي لازم از بانكداران جهاني خواست كه به جاي سرمايهگذاري در بانكهاي اروپا و آمريكا در بانكهاي بوليوي سرمايهگذاري كنند.
به گزارش خبرنگار فارس از منطقه آمريكاي لاتين، "اوو مورالس " رئيس جمهور بوليوي با اشاره به قابل اعتماد نبودن براي سرمايه گذاري و تجارت در اروپا و آمريكا، از تمام بانكداران دنيا خواست كه در بانكهاي اين كشور سرمايهگذاري كنند.
رئيسجمهور بوليوي گفت: من به از بانكداران دنيا صادقانه ميخواهم كه به جاي سرمايهگذاري در بانكهاي آمريكا و اروپا در بانكهاي بوليوي سرمايهگذاري كنند.
وي افزود: ديگر آمريكا و اروپا به درد سرمايهگذاري نميخورند و مديران شركتهاي اروپايي و آمريكايي براي سرمايهگذاري بسيار عالي و سودمند به آمريكاي لاتين ميآيند.
مورالس خطاب به سرمايهگذاران اظهار داشت كه امنيت و سود آنان را تضمين و اعتبارات جديد برايشان ايجاد خواهد كرد. وي اضافه كرد كه براي ايجاد اعتبارات جديد و امنيت سرمايهگذاران از نيروهاي سياسي دولت استفاده خواهد كرد.
رئيسجمهور بوليوي در ادامه گفت: استراتژي ما بر اين است كه نه تنها گاز و مواد معدني بلكه مواد غذايي نيز كه تمام كشورها در آينده به علت تغييرات جوي به آن نياز پيدا خواهند كرد به عنوان بخشي از محصولات صادراتي آماده شوند.
در اين راستا "آنا ترزا "، وزير توسعه توليدي بوليوي نيز اظهار داشت: كشور ما كمبود غذا را تجربه كرده است و در آينده اين فرصت پيش خواهد آمد تا ياريگر ديگر كشورهاي جهان در ارتباط با اين بحران باشيم.
وي افزود: توليد محصول شكر يكي از بحرانهاي روز دنياست و بعضي از كشورهاي دنيا به شدت از كمبود آن رنج ميبرند، لذا بايد سرمايهگذاران براي اين موضوع اهميت فراواني قائل شوند.