جام جم آنلاين: ادعاي جديد دانشمندان ناسا نشان مي دهد انسان در جهان تنها نيست و شايد حيات بيگانه در جهان نسبت به حيات موجود بر روي زمين معمولتر از آن چيزي باشد که در گذشته تصور مي رفت.
به گزارش مهر، «ريچارد هوور» يکي از زيست اخترشناسان مرکز پروازهاي فضايي مارشال براي 10 سال به دور افتاده ترين مناطق زمين در آنتراکتيکا، سيبري و آلاسکا سفر کرده و به جمع آوري و مطالعه بر روي شهاب سنگ هايي پرداخته که در اين مناطق بکر موجود بوده اند.
وي در يکي از نادرترين نمونه هاي شهابسنگي که به CI1 شهرت دارند، توانسته نمونه هاي فسيلي از حيات باکتريايي را کشف کند که بقاياي ارگانيزم هايي به شمار مي روند که زماني زنده بوده اند، «هوور» معتقد است شايد اين يافته نشانه اي باشد بر اينکه انسان در جهان تنها نيست.
«هوور» با تجزيه ذرات شهابسنگ در محيطي کاملا استريل با استفاده از ابزار پيشرفته به مطالعه بر روي سطوح شکستگي پرداخت. دو نمونه پيشرفته از ميکروسکوپ هاي الکتروني ابزارهايي بودند که به وي امکان دادند سطح شکست سنگ هاي کيهاني را به دقت مطالعه کرده و بقاياي فسيلي آن را بررسي کند.
وي دريافت نمونه فسيلي کشف شده چندان با نمونه باکتري هايي که بر روي زمين يافت مي شوند، متفاوت نيستند. بيشتر فسيل هاي يافته شده شبيه باکتري هاي زميني هستند اما تعدادي نمونه کاملا ناشناخته نيز در ميان آنها ديده مي شود.
بسياري از دانشمندان نتيجه اين تحقيقات را شگفت انگيز و به دور از انتظار توصيف کرده اند. با اين همه در حال حاضر از 100 متخصص و پنج هزار دانشمند دعوت شده تا به بررسي نتايج به دست آمده از مطالعات هوور پرداخته و نظرات نهايي خود را اعلام کنند.
«ست شوستاک» اخترشناس ارشد موسسه SETI، موسسه اي که تمرکز و نيروي خود را براي يافتن حيات بيگانه متمرکز کرده است، مي گويد براي پذيرفتن چنين ادعايي ترديدهاي فراواني وجود دارد اما شايد بتوان قبل از انتشار نظر دانشمندان و متخصصان درباره يافته هاي هوور، از اين کشف به عنوان نشانه اي بالقوه از وجود حيات بيگانه نام برد.