وزير امور خارجه هند براي چندين دفعه از هيلاري كلينتون خواست تا به مشكل نقض حقوق شهروندان هندي ساكن در آمريكا رسيدگي كند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در دهلي نو، مشكلات شهروندان هندي در آمريكا همچنان با بيتوجهي "هيلاري كلينتون " و مقامات پليس اين كشور ادامه دارد.
به دليل بي توجهي مقامات آمريكا به حقوق شهروندان و دانشجويان هندي مقيم در اين كشور، دهلي نو تصميم گرفت تا مشكل نقض حقوق شهروندان هندي در آمريكا را به طور مستقل بررسي كند.
ماه گذشته پليس آمريكا در يك اقدام غير انساني شروع به نصب دستگاه رد ياب بر روي بدن دانشجويان هندي در برخي ايالتها از جمله كاليفرنيا كرد، كه اين اقدام منجر به اخراج 50 درصد از دانشجويان هندي از آمريكا شد.
روز جاري نشريه هندو در اين باره گفت: "اس ام كريشنا " وزير امور خارجه هند براي چندمين بار طي نامه اي از هيلاري كلينتون درخواست كرد تا مشكل نقض حقوق شهروندان هندي توسط پليس آمريكا را حل و فصل كند.
با وجود اخطار هاي وارده از سوي مقامات دهلي نو به كاخ سفيد، نقض حقوق شهروندان و دانشجويان هندي در آمريكا همچنان ادامه دارد.