ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 9 اسفند 1389     |     کد : 16096

خطر سكته در افرادی كه میوه و سبزی مصرف می كنند كمتر است

خطر سکته در افرادی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می کنند، ۲۲ درصد کمتر ازكسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف می کنند.

سلامت نیوز :خطر سکته در افرادی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می کنند، ۲۲ درصد کمتر ازكسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف می کنند.

دكتر فروزان صالحی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به این كه گروه میوه ها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند اظهار داشت: مصرف میوه ها برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترمیم زخم ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است و قربانیان سرطان اغلب افرادی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده می کنند .
وی افزود: میوه های غنی از ویتامین ث مانند مركبات، میوه های غنی از ویتامین آ شامل میوه های به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تیره (طالبی، زردآلو و شلیل) و سایر میوه ها مانند سیب، موز، هلو، گلابی، انواع توت ها، گیلاس، انگور، هندوانه در گروه میوه ها قرار دارند.
دكتر صالحی ادامه داد:‌ میوه ها منابع غنی از انواع ویتامین‌ها, آنتی‌اکسیدان‌ها, انواع املاح‌ و فیبر هستند و بهترین آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی در میوه ها وجود دارد و شادابی، سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری, مبارزه با عومل سرطان زا، از مهم‌ترین خواص آنتی‌اکسیدان‌ها است.
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه تصریح كرد: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توت ها می باشد که در ترمیم زخم ها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوه های غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلو گیری از خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارند.
وی خاطر نشان كرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، مصرف ناكافی میوه و سبزی ها علت 31 درصد از بیماری های ایسكمیك قلب و 11 درصد از سكته مغزی،‌است و توصیه می شود افراد بزرگسال سالم روزانه 2تا 4 واحد میوه مصرف كنند.


نوشته شده در   دوشنبه 9 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode