ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 1 اسفند 1389     |     کد : 15714

انتشار كتابی كه مشكلی را حل نمی‌كند، حرام است

آیت‌الله سبحانی گفت: داروخانه‌ها داروهای سمی دارند كه جعبه‌های خاصی دارد. كتاب‌هایی كه اندیشه را ویران و اخلاق را نابود می‌كنند نیز از نظر اسلام طعام مضر و مسموم هستند.

 آیت‌الله سبحانی گفت: داروخانه‌ها داروهای سمی دارند كه جعبه‌های خاصی دارد. كتاب‌هایی كه اندیشه را ویران و اخلاق را نابود می‌كنند نیز از نظر اسلام طعام مضر و مسموم هستند.
به گزارش شبكه اجتهاد، این مرجع تقلید روز شنبه طی سخنانی در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه تخصصی كتاب حوزه كه در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان اینكه «مسئولیت ارشاد كمتر از مسئولیت ناشران نیست»، اظهاركرد: باید دید كتاب‌ها با نظام ما سازگارند یا نه. همه كتاب‌ها باید بررسی شوند.
وی با تاكید بر لزوم توجه به محتوای كتاب، ادامه داد: علمای گذشته وقتی قلمی روی كاغذ می‌گذاشتند، خلائی را پر می‌كردند و اگر نیازی احساس می‌شد، آن را برطرف می‌كردند.
سبحانی افزود: عالم باید نیاز روز جامعه را برطرف كند. تكثیر كتاب‌هایی كه رسالتشان تمام شده، مهم نیست. اگر چه باید نسخه هایی از آنها را نگه داشت.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با تاكید بر ضرورت كنترل انتشار كتاب، ابراز كرد: در ایران نظارتی بر كتابها می‌شود، هر چند برخی مواقع از دستشان درمی رود اما در لبنان هیچ كنترلی روی كتابها نیست.
وی گفت: اگر كتابی مشكلی را حل و خلائی را پر می‌كند، منتشر كنید اما اگر مشكلی را حل و خلائی را پر نمی‌كند، انتشار آن حرام است.
سبحانی تاكید كرد: هر كتابی را كه چاپ می‌كنید، ببینید چقدر نفع دارد یا لااقل مضر نباشد. فقط این‌طور نباشد كه درآمدزا باشد.
این مرجع تقلید اظهاركرد: هر كسی رسالتی دارد و رسالت ناشران، بالاترین رسالت‌هاست. كتاب در دست مسیحی‌ها قرار می‌گیرد، كتاب‌های ما را می‌گیرند و علیه ما فیلم می‌سازند.


نوشته شده در   يکشنبه 1 اسفند 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode