شهردار تبريز از برپايي دومين جشنواره منطقهاي زندهنامان تبريز و آذربايجان به مناسبت سالروز قيام 29 بهمن مردم تبريز خبرداد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز، عليرضا نوين برپايي اين جشنواره فرهنگي را در راستاي تجليل و ارج نهادن به مقام شامخ چهرههاي برجسته و ماندگار فرهنگي، هنري، اجتماعي، علمي، ورزشي و نيز ايثارگران سرافراز استان و تبريز اعلام كرد و گفت: در دومين جشنواره تجليل از زندهنامان تبريز و آذربايجان، از 32 چهره ماندگار در حوزههاي مختلف به عنوان زندهنامان نامي تجليل به عمل آمده و از تلاشها و خدمات اين افراد قدرداني خواهد شد.
شهردار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود افزود: آيين تجليل از زندهنامان تبريز و آذربايجان در 9 بخش علمي، دانشگاهي، دفاع مقدس، مديريت كلان، ورزش، فرهنگ و هنر، امور اجتماعي، تحقيق و پژوهش، صنعت و خدمات و مشاركت همچنين سرمايهگذاري برگزار خواهد شد.
وي در عين حال ادامه داد: چهرههاي ماندگار استان و زندهنامان منتخب از سوي كميتههاي تخصصي اين جشنواره برگزيده شدهاند و در روز يكم اسفندماه به مناسبت سالروز قيام 29 بهمن مردم تبريز و همزمان با ميلاد پيامبر نور و رحمت حضرت محمد مصطفي (ص) به طور رسمي معرفي و مورد تجليل قرار خواهند گرفت.
شهردار تبريز گفت: در بين زنده نامان امسال تبريز، نام سه تن از علما و آيات عظام نيز به چشم ميخورد كه از اين چهرههاي علمي و ديني به صورت ويژه و طي مراسمي جداگانه در شهر مذهبي قم تجليل به عمل خواهد آمد.
شهردار تبريز همچنين گفت: دومين جشنواره تجليل از زندهنامان تبريز و آذربايجان كه با هدف تجليل از نامآوران و مفاخر اين خطه در زمان حيات آنان به عنوان يك اقدام ارزشي در دستور كار شهرداري قرار گرفته و همه ساله برگزار ميشود، با حضور فرهيختگان، چهرههاي فرهنگي، هنري، مفاخر، مديران و مسئولان استاني، منطقهاي و كشوري در دانشگاه تبريز برگزار خواهد شد.
نوين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به توجه جدي شهرداري به مباحث و فعاليتهاي فرهنگي و احياي هويت فرهنگي تبريز و آذربايجان افزود: شهرداري تبريز در سالهاي اخير توجه ويژهاي به مسائل فرهنگي داشته و با اجراي برنامههاي متعدد نظير خريد خانه آيتالله بني فضل و تبديل آن به مركز فعاليتهاي ديني مذهبي، تملك و بازسازي خانه ولايت، خانه انقلاب، نامگذاري طرح تبادل دروازه تهران به نام امام علي (ع) به عنوان بزرگترين پروژه عمراني سالهاي اخير شهرداري، احداث بوستانهاي قرآن و نهجالبلاغه، ساخت حسينيه اعظم گلزار شهداي وادي رحمت، احداث يادمان شهداي گمنام در ارتفاعات عون بن علي، احداث بزرگترين فرهنگسراي شمال غرب به نام الغدير، برگزاري يادوارهها و جشنوارههاي مختلف، برپايي هفتههاي فرهنگي تبريز در داخل و خارج از كشور و صدها برنامه و طرح ديگر گامهاي اساسي در راستاي احياي هويت فرهنگي و ديني تبريز و آذربايجان برداشته است.
شهردار تبريز در ادامه ابراز اميدواري كرد در سايه برپايي چنين جشنوارههايي شأن و جايگاه بزرگان و چهرههاي برجسته استان در تمام حوزهها و عرصهها بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد.
در نخستين جشنواره تجليل از زندهنامان، شهرداري تبريز از 30 چهره ماندگار در حوزهها و بخشهاي مختلف تجليل به عمل آورد كه از آن جمله ميتوان به مرحوم استاد ترابي پدر سكه شناسي ايران، مرحوم رضايي از جانبازان دوران دفاع مقدس، حضرت آيتالله قاضي طباطبايي و حجتالاسلام بنابي از چهرههاي برجسته علمي و مبارزاتي دوران انقلاب و چهرههاي ديگر اشاره كرد.