چینیهای باستان از خواص مفید چای سبز به خوبی آگاه بوده و از آن برای موارد پزشکی به خصوص درمان سردرد و رفع افسردگی، استفادههای فراوانی میکردند.
از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی میشود و حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب میدانند.
چای سیاه و چای سبز هر دو از گیاه واحدی به دست میآیند و تفاوت آنها در طرز تهیهشان است.
مروری بر خواص چایسبز
• برای درمان ام اس مفید است.
• برای پیشگیری و درمان سرطان به کار میرود.
• برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
• سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش میدهد.
• نوشیدن چای سبز رشد سلولهای سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش میدهد.
• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشود.
• برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
• برخی از محققان میگویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان میشود، میتوان پیشگیری کرد.
• قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا میبرد.
• آرامبخش است و رفع استرس میکند.
• موجب کاهش وزن در افراد چاق میشود.