جام جم آنلاين: پژوهش هاي جديد نشان ميدهد ، زناني که بيش از 3 وعده در هفته از ماهي استفاده ميکنند، کمتر دچار سکته ميشوند.
به گزارش ايسنا ، بر اساس مطالعه انجام شده در سوئد مشخص شد: افراد دوستدار ماهي ، در يک دوره 10 ساله ، نسبت به افرادي كه كمتر از يک وعده در هفته ماهي مصرف ميکردند، حدود 16 درصد كمتر دچار سکته شدهاند.
محققان 34 هزار و 670 زن 49 تا 83 ساله را که هيچ گاه دچار بيماري گردش خون ، سرطان و سکته نشدهاند مورد مطالعه قرار دادند که طي آن مشخص شد؛ آنهايي که هفتهاي 3 بار از ماهي استفاده مي کردند، 16 درصد کمتر از سايرين دچار سکته شدند.
دکتر داريوش مظفريان از مرکز تحقيقات سلامت هاروارد گفت: مصرف ماهي در بسياري کشورها اندك است و افزايش مصرف ميتواند مزاياي بسياري را براي سلامتي جامعه به همراه داشته باشد.