ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 دي 1403
پنجشنبه 6 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 2 بهمن 1389     |     کد : 14394

میوه‌ها را باید در یخچال نگهداری کرد؟

نگهداشتن مواد غذایی در یخچال مدت‌هاست که برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها و فاسدشدن آنها به کار می‌رود ...

 
سلامت نیوز :نگهداشتن مواد غذایی در یخچال مدت‌هاست که برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها و فاسدشدن آنها به کار می‌رود .
این کار رشد میکروب‌های بالقوه بیماری‌زا را کند می‌کند و در عین حال جلوی خراب‌شدن رایحه، رنگ و قوام بسیاری از غذاها را می‌گیرد.
اغلب آب میوه‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند، پاستوریزه شده‌اند تا باکتری‌های بالقوه زیانبار در حین روند تولید کشته شوند.
تولیدکنندگان آب میوه‌ای که فراورده‌های خود را پاستوریزه نمی‌کنند، باید سایر شیوه‌‌های میکروب‌کشی مانند استفاده از پرتوهای ماورای‌بنفش یا ضدعفونی کردن پوست مرکبات قبل از فشردن آنها برای آبگیری را به کار برند.
مصرف‌کنندگان باید به کلمات "در یخچال نگهدارید" یا "پس از بازکردن در یخچال نگهدارید" روی برچسب آب‌میوه‌ها دقت کنند تا بدانند باید آن را در یخچال نگهداشت یا نه.
منبع : همشهری آنلاین



نوشته شده در   شنبه 2 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode