سلامت نیوز: یک فوق تخصص گوارش و کبد با هشدار نسبت به عوارض استفاده از مواد غذایی بیکیفیت حتی در کوتاه مدت، تاکید کرد:« ثابت شده که استفاده زیاد از این مواد غذایی در درازمدت سبب سرطان دستگاه گوارش میشوند.» دکتر امیر حسین فقیهی در گفتگو با خبرنگار سلامت نیوز، اظهار داشت:«استفاده از محصولات غذایی بیکیفیت مثل سوسیس و کالباسهای بیکیفیت،اثرات بسیار بدی بر روی دستگاه گوارش میگذارند.» این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود:« استفاده از محصولات بیکیفیت و ارزان قیمت در کوتاه مدت موجب بروز بیماریهایی در معده مثل ورم معده، ریفلاکس و برگشت اسید معده به مری و ایجاد سوء هاضمهها می شوند و در نتیجه فرد دچار مشکلاتی نظیر دل درد، ایجاد نفخ، سوزش معده میشود.» این فوق تخصص گوارش و کبد تصریح کرد:« این محصولات غذایی بی کیفیت محرک معده بوده و ثابت شده که استفاده زیاد از این مواد غذایی در درازمدت سبب سرطان دستگاه گوارش میشوند.» دکتر فقیهی خاطر نشان کرد:«بنابراین بایستی در خرید مواد غذایی مثل سوسیس و کالباسها دقت کنیم و از محصولات کارخانههای معتبر خرید واستفاده کنیم و بدانیم که غذاهایی که در منزل تهیه میشوند بسیار سالمتر از مواد غذایی آماده و فست فودهای بیرونی هستند.»