ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 دي 1403
چهارشنبه 26 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 25 دي 1389     |     کد : 14104

استفاده از مواد غذایی شیرین در صبحانه، حافظه را تقویت می كند

پزشك متخصص تغذیه گفت : مصرف مواد غذایی شیرین به عنوان صبحانه موجب تقویت حافظه می شود.

سلامت نیوز :پزشك متخصص تغذیه گفت : مصرف مواد غذایی شیرین به عنوان صبحانه موجب تقویت حافظه می شود.
سوسن میرمحمدی در گفت و گو با ایرنا، افزود: مواد غذایی شیرین حاوی مقدار زیادی كربوهیدرات است كه موجب افزایش سطح گلوكز خون در طی دو ساعت پس از مصرف می شود و این افزایش نقش زیاد در تقویت حافظه دارد.
پزشك متخصص تغذیه ادامه داد : تحقیقات نشان می دهد، حافظه افرادی كه مواد غذایی شیرین استفاده می كنند تا دو برابر نسبت به افرادی كه مواد غذایی غیرشیرین در وعده صبحانه استفاده می كنند، افزایش می یابد
میرمحمدی تصریح كرد: مواد غذایی شیرین اگر با مواد پروتینی مانند شیر ، خرما و عسل مصرف شوند ،موجب افزایش هوشیاری بیشتر در فرد می‌شود.
به گفته وی، مغز برای انجام فعالیت به انرژی نیاز دارد و از گلوكز خون و از اسید‌های چرب آزاد انرژی دریافت می‌كند.


نوشته شده در   شنبه 25 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode