جام جم آنلاين: يك متخصص تغذيه گفت: كلسترول جگر سياه بسيار بالاست و براي افرادي كه دچار بيماريهاي قلبي و عروقي هستند ، مضر است.
مسعود كيمياگر در گفتوگو با فارس افزود: جگر سفيد به عنوان يك ماده خوراكي و ارزشمند تلقي نميشود. جگر سفيد همان شش و ريه گوسفند است كه ماده مغذي نيست و هضم آن بسيار مشكل است.
وي گفت: ولي جگر سياه بر خلاف جگر سفيد منبع غذايي ارزشمندي است، به دليل اينكه محل ذخيره ويتامينها و املاح معدني است و سرشار از آهن، ويتامينهاي گروه B، روي و ويتامين A است.
كيمياگر گفت: جگر خونساز است ولي كلسترول آن بسيار بالاست، به طوري كه هر 100 گرم جگر سياه 150 ميليگرم كلسترول دارد.كلسترول موجود در آن براي افرادي كه دچار بيماريهاي قلبي و عروقي هستند مفيد نيست.جگر سياه ماده غذايي نيست كه بتوان هر روز از آن مصرف كرد و ميتوان هفتهاي يك بار جگر سياه را مصرف كرد.