ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 دي 1403
چهارشنبه 26 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 8 دي 1389     |     کد : 13396

پيشگيري از بيماري‌هاي مفصلي

يك فوق تخصص روماتولوژي گفت: مصرف ماهي‌هاي سرشار از امگا 3 مانند ماهي آزاد و قزل‌آلا، ميوه‌ها و سبزي‌هاي رنگارنگ از راه‌هاي مهم پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي روماتولوژي و دردهاي مفصلي است.

 
جام جم آنلاين: يك فوق تخصص روماتولوژي گفت: مصرف ماهي‌هاي سرشار از امگا 3 مانند ماهي آزاد و قزل‌آلا، ميوه‌ها و سبزي‌هاي رنگارنگ از راه‌هاي مهم پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي روماتولوژي و دردهاي مفصلي است.
محمدمهدي امام در گفت‌وگو با فارس افزود: در گذشته برخي مواد غذايي مانند ماهي كه امروز كمتر به آن بها داده مي‌شود در سفره غذايي وجود داشت اما امروز كم مصرف‌كردن ماهي برخي بيماري‌هاي روماتيسمي را افزايش داده است. وي با بيان اين‌كه آرتريدروماتوئيد شايع‌ترين بيماري روماتولوژي محسوب مي‌شود خاطرنشان كرد: از عوامل ديگر ابتلا به بيماري‌هاي روماتولوژي كمبود ويتامين d است كه كمبود اين ويتامين با صنعتي‌شدن و چندشغله‌شدن مردم روز به روز بيشتر شده و در ابتلا به انواع سرطان‌ها، ام‌‌اس، ديابت، آرتروز و آرتريدروماتوئيد تأثير دارد.

اين فوق‌تخصص روماتولوژي تصريح كرد: براي جلوگيري از ابتلا به بيماري‌هاي روماتولوژي توصيه مي‌شود در رژيم غذايي از رنگ‌هاي مختلف سبزيجات و ميوه‌جات استفاده شود همچنين در صورت امكان حداقل 3 بار در هفته ماهي به‌خصوص قزل‌آلا و آزاد كه سرشار از امگا 3 هستند خورده شود. وي توصيه كرد: داشتن وزن مناسب خطر ابتلا به آرتروز را نيز كاهش مي‌دهد كه البته به دليل كاهش چربي خطر ابتلا به بيماري‌هاي ديگر را نيز كم مي‌كند.

امام تصريح كرد: بيماران مبتلا به بيماري‌هاي روماتيسمي بهتر است هر چه زودتر به پزشك مراجعه كنند چرا كه مراجعه ديرهنگام روند درمان را با مشكل مواجه مي‌كند.


نوشته شده در   چهارشنبه 8 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode