جام جم آنلاين: نتايج مطالعات جديد نشان مي دهد نوشيدن چاي مي تواند از اضافه وزن ناشي از مصرف «هله هوله» پيشگيري كند.
به گزارش ايرنا ، پژوهشگران دانشگاه كوبه در ژاپن دريافته اند كه مصرف منظم چاي ، تغييرات آسيب رسان در خون، ناشي از غذاهاي چرب را - كه مي تواند به بروز ديابت نوع 2 منجر شود - نيز متوقف مي كند.
محققان كه اين بررسي ها را بر روي موش ها به انجام رسانده اند بر اين باورند تاييد همين نتايج بر روي انسان مي تواند نشان دهنده فوايد بيشتري از اين نوشيدني براي سلامت باشد.
آنان در مطالعات خود به برخي از موش ها رژيم غذايي پرچرب و به بقيه رژيم غذايي معمولي دادند. هر يك اين دو گروه نيز به گروه هاي كوچكتري تقسيم و به مدت 14 هفته به آنها آب، چاي سياه و يا چاي سبز داده شد.
هر دو نوع اين چاي مانع از افزايش وزن و ايجاد چربي شكم مرتبط با رژيم غذايي پرچرب شدند.اما چاي سياه ، تاثيرات مضر بر روي خون را كه معمولا با رژيم غذايي پرچرب مرتبط است، از بين برد.
اين تاثيرات مضر شامل افزايش كلسترول، افزايش گلوكز خون و مقاومت به انسولين (عامل بروز ديابت نوع 2) مي شود. در اين حالت بدن به طور مناسب از انسوليني توليد شده استفاده نمي كند.افزايش چاقي در كشورهاي غربي در بيشتر افراد موجب مقاومت به انسولين شده است.
به گفته آنها ، در حال حاضر اثر نوشيدن چاي بر كاهش خطر بيماري هاي قلبي ، سرطان و پاركينسون تاييد شده است.
تحقيقات ديگر نشان مي دهد كه نوشيدن چاي منظم به مدت 10 سال يا بيشتر تراكم استخوان را نيز بهبود مي بخشد.