روزنامه هاآرتص با اشاره به توانمندي هستهاي ايران و انعطافي كه در سخنان اخير مقامات رژيم صهيونيستي در قبال ايران هستهاي به چشم ميخورد، نوشت:
اسرائيل به قدرت بزرگ هستهاي ايران اذعان كرده است.
"الوف بن" خبرنگار سياسي اين روزنامه كه وابسته به جريان چپگراي رژيم صهيونيستي است در اين باره گفت: تغيير لحن در سخنان مقامات اسرائيل به ويژه در سخنان ايهود اولمرت نخست وزير مستعفي اسرائيل كاملا روشن است.
اولمرت در گفتوگو با روزنامه هاآرتص در آستانه عيد پاك يهودي گفت: ميخواهم به شهروندان اسرائيلي بگويم: ايران هرگز به قدرت هستهاي تبديل نخواهد شد.
اين خبرنگار صهيونيست در ادامه به سخنان متفاوت اولمرت با موضعگيري بالا اشاره ميكند و مينويسد: اولمرت در مصاحبهاي كه "يديعوت آحارونوت" طي اين هفته با وي انجام داده از ضعف و ناتواني اسرائيل در مقابل ايران و نيز شكست تلاشهاي بينالمللي بر ضد تهران سخن گفت. اولمرت گفت: آنچه ميتوانيم با فلسطينيان، سوريها و لبنانيها انجام دهيم نمي توانيم با ايران انجام دهيم.
اين روزنامهنگار اسرائيلي اين سوال را مطرح ميكند كه بين فاصله زماني عيد پاك و سال نو يهوديان چه اتفاقي افتاده است؟
الوف بن خاطر نشان كرد احتمال حمله نظامي آمريكا به ايران در پي بحران اقتصادي و دخالت نظامي اين كشور در عراق و افغانسان، صفر به نظر ميرسد.
اين خبرنگار صهيونيست درباره رويكرد آتي زيپي ليوني وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي در قبال ايران به هاآرتص گفت: زيپي ليوني جانشين ايهود اولمرت براي تصدي پست نخست وزيري نيز راه سلف خود را در قبال اين پرونده در پيش خواهد گرفت و اميدوار است كه جامعه بينالمللي را براي اعمال مجازاتهاي بيشتر عليه ايران بسيج كند ولي در عين حال اعتراف ميكند موفقيتها در اين راه تاكنون، ناچيز بوده است.
اين روزنامه در ادامه به سخنان ماه پيش يك مقام ديگر رژيم صهيونيست به نام "مائير اشطريت" از وزراي رژيم صهيونيستي و عضو شوراي وزرا و مسئول ناظر بر دستگاههاي سري و كميسيون انرژي اشاره مي كند و مينويسد: اشطريت يك ماه پيش در گفتوگو با روزنامه هاآرتص گفت "اسرائيل در هر حال توان حمله به ايران را ندارد چه برسد كه از حمله به ايران سخن بگويد يا در انديشه حمله به اين كشور برآيد".
اين روزنامه همچنين به تغيير مواضع و لحن سخنان ديگر مقامات رژيم صهيونيستي در قبال ايران اشاره ميكند و مينويسد: شائول موفاز وزير حمل و نقل اسرائيل كه پيش از اين از حمله نظامي به ايران به عنوان يك واقعيت سخن گفته بود همزمان با نزديك شدن به انتخابات درون حزبي از موضع آشكار خود در اين زمينه دست برداشت و شور و شوقي كه در نزد ايهود باراك وزير دفاع اين رژيم در اين باره به چشم ميخورد، رنگ باخت.
اين روزنامه در ادامه اين گزارش مي افزايد: بيشتر كارشناسان راهبردي اسرائيل معتقدند در صورتي كه اسرائيل به ايران حمله كند، تلآويو با خطرات بزرگي روبرو خواهد شد و بهاي گزافي را در اين زمينه پرداخت خواهد كرد.
هاآرتص با تاكيد بر اين كه پيش بينيها حاكي از آن است حمله به ايران با اشاره به اظهارات ميانهروي اولمرت و وزرايش از دستور كار حذف شده است، نوشت: دولت آمريكا به درخواست اسرائيل براي دستيابي به تجهيزات جنگي و نيز عبور از آسمان عراق براي حمله به ايران مخالفت كرد ولي با نصب يك رادار هشدار دهنده پيشرفته كه توانمندي نظامي اين رژيم را تقويت ميكند، در صحراي "نقب" موافقت نمود.
به نوشته اين روزنامه، هيچ آمادگي لازم در نزد رهبران سياسي و امنيتي اسرائيل براي حمله به ايران وجود ندارد كما اين كه تغييرات در كادر رهبري آن، اتخاذ چنين تصميمي را سخت و مشكل ميكند.