ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 24 دي 1403
دوشنبه 24 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1389     |     کد : 12740

سریع‌ترین گلوله دنیا پرتاب شد

دانشمندان با استفاده از ریل گان (Railgun) و با صرف انرژی 33 مگاژول (یعنی انرژی که با آن می توان سرعت 33 خودروی سواری را تا 170 کیلومتر رساند)، گلوله ای را پرتاب کردند که سرعتش به 7.5 ماخ رسید.

دانشمندان با استفاده از ریل گان (Railgun) و با صرف انرژی 33 مگاژول (یعنی انرژی که با آن می توان سرعت 33 خودروی سواری را تا 170 کیلومتر رساند)، گلوله ای را پرتاب کردند که سرعتش به 7.5 ماخ رسید.
با استفاده از یک تفنگ الکتریکی (Railgun)، سریع‌ترین گلوله دنیا پرتاب شد. این گلوله به سرعت باورنکردنی 7.5 ماخ رسید و عنوان اولین گلوله ابرصوت (hyper sonic) را برای خود ثبت کرد.

به گزارش برنا، دانشمندان با استفاده از ریل گان (Railgun) و با صرف انرژی 33 مگاژول (یعنی انرژی که با آن می توان سرعت 33 خودروی سواری را تا 170 کیلومتر رساند)، گلوله ای را پرتاب کردند که سرعتش به 7.5 ماخ رسید.

ریل گان (Railgun) نوعی اسلحه الکتریکی است که گلوله را میان 2 ریل فلزی پرتاب می کند. نحوه کار این تفنگ، بر پایه موتورهای تک قطبی است. در موتورهای تک قطبی میدان مغناطیسی اطراف محور چرخشی موتور وجود می آید. در اطراف 2 ریل تشکیل دهنده این تفنگ، دو جریان قوی الکتریکی در جهت های مخالف همدیگر تشکیل می شود. این میدان مغناطیسی با اعمال نیرو بر روی گلوله، شتاب فوق العاده زیادی بر آن اعمال می کند.

به علت اصطکاک بالای میان گلوله و ریل ها، شلیک این گلوله انرژی گرمایی بسیار بالایی تولید خواهد کرد و برای جلوگیری از انبساط و ذوب گلوله و ریل ها، موادی که در ساخت این تفنگ به کار می رود از مقاومت حرارتی بسیار بالایی برخوردار هستند. نکته جالب دیگر این تفنگ، نیروی فوق العاده زیاد لگد زدن آن است که تقریبا با مقدار انرژی که گلوله را پرتاب می کند، برابر است.

نیروی دریایی آمریکا پیش از این، جسمی با وزن 3.2 کیلوگرم را با سرعت 2.4 کیلومتر در ثانیه پرتاب کرده است و چندی پس از آن در تاریخ 31 ژانویه 2008 میلادی، دانشمندان موفق شدند گلوله ای با سرعت 2520 متر بر ثانیه را پرتاب کنند.

به عقیده دانشمندان ساخت این تفنگ به عنوان تحول عظیمی در صنعت مهمات سازی محسوب می شود و با گسترش این فناوری کم کم چاشنی های انفجاری جای خود را به پرتابه های الکترونیکی خواهند داد.


نوشته شده در   دوشنبه 22 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode