مديركل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي درجلسه هم انديشي با مديران مدارس تيز هوشان استان گفت: رشته علوم و معارف اسلامي يكي از رشته پايه و اساسي علوم انساني بوده و بايد در مدارس آموزش و پرورش ايجاد شود.
به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي، حجت الاسلام حميد عظيمي در جلسه كارگروه مدارس تيز هوشان كه با هدف ارتقاء تعامل اداره كل تبليغات اسلامي با مدارس تيز هوشان استان در محل اين اداره كل برگزار شده بود با اعلام اين مطلب افزود: نيروي انساني بالاترين سرمايه اصلي هر ملت است.وي سرمايه مادي و طبيعي را قابل برگشت و دست يافتني دانست و افزود: تمدن ، فرهنگ و نيروي انساني سرمايه هاي منحصر به فردي هستند كه هرگز مشابه و تكرار نخواهند داشت وقابل خريد و فروش نيست و متدهاي مانيز بايد تغيير يابد، يعني ما در حوزه فرهنگي و علمي از برگزيدگان تجليل شايسته بعمل آوريم و به تغذيه فكري به اندازه تغذيه جسمي اهميت قائل شويم.
مدير كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي با اشاره به جايگاه تعليم و تربيت در مكتب اسلام افزود: در مكتب هاي ديگر منحصرا به آموزش توجه مي كنند ولي اسلام به آموزش و تربيت اهميت مي دهد. وي با اشاره به جايگاه نخبه پروري در اسلام افزود: نخبه و پرورش استعداد هاي درخشان در اسلام بر ساير امور پيشي داشته است بطوريكه در دستورات ديني و چشم انداز هاي مقام معظم رهبري به آن تاكيد شده است و مابايد دركنار تربيت و تحصيل،بحث آرمان هاي والاي حضرت امام خميني(ره)،اصل ولايت فقيه،تخصص و تعهد را در دانش آموزان كه همان آينده سازان ايران اسلامي هستند نهادينه سازيم.
وي با اشاره به سياست هاي سازمان تبليغات اسلامي وتاكيد رياست اين سازمان در برخورد با مدارس تيز هوشان افزود:نخبه پروري در حوزه علميه و مدارس تيزهوشان براي حفظ ارزش هاي انقلاب و آرمان هاي والاي حضرت امام خميني (ره) مهم است كه بر اين اساس قرارداد فرا دستگاهي بين سازمان تبليغات اسلامي و وزارت آموزش و پرورش و به تبع آن دراستان نيز به امضاء رسيده است.
عظيمي در پايان خاطر نشان كرد:الان سازمان تبليغات اسلامي با اجراي گفتمان و پرسمان وارد كلاسهاي مدارس شده است و تصميم داريم در آينده با نگاه ويژه به دانش آموزان داراي استعدادهاي درخشان و ايجاد هيئات دانش آموزي ،كلاسهاي قرآني و ديگر فعاليت هاي فرهنگي در اين زمينه فعاليت نماييم.