ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1389     |     کد : 12476

سه شنبه 16 آذر 29 ذي الحجه 7 دسامبر

سالروز برگزاری هشتمين کنفرانس کشورهای اسلامی در تهران...

سالروز برگزاری هشتمين کنفرانس کشورهای اسلامی در تهران
هشتمين اجلاس سران کشورهای اسلامی در تهران با شرکت قريب به اتفاق سران کشورهای اسلامی و مقامات عالی رتبه پنجاه و پنج کشور مسلمان در شانزدهم آذرماه 1376 و با سخنان مهم مقام معظم رهبری آغاز شد.
حضرت آيت الله خامنه ای در اين سخنان با تکيه بر سه محور عمده اسلام، امت اسلامی و سازمان کنفرانس اسلامی و با اشاره به وضعيت موجود ملل مسلمان و کشورهای اسلامی در دنيای امروز و تصوير و دورنمای آن، بر ضرورت شناسايی و شناساندن اسلام، پيشينه و دورنمای آن، بر ضرورت شناسايی و شناساندن اسلام، پيشيته و دور نمای امت اسلامی و ظرفيت، قدرت و وظايف سازمان کنفرانس اسلامی تأکيد کردند. ايشان همچنين پيشنهادهای تشکيل بازار مشترک اسلامی، تشکيل پارلمان مشترک اسلامی، تشکيل ديوان داوری اسلامی و تلاش برای عضويت دائم دنيای اسلام در شورای امنيت سازمان ملل تا زمانی که حق وتو به قوت خود باقی است را به سران کشورهای اسلامی ارائه نمودند. هشتمين اجلاس سران کشورهای اسلامی در حالی در تهران برگزار شد که جهان اسلام با مشکلات عديده ای از قبيل: فرايند به اصطلاح صلح خاورميانه و حمايت بی چون و چرای آمريکا از رژيم صهيونيستی، ادامه برادرکشی و جنگ در افغانستان و نيز بحران جامو و کشمير، بوسنی و هرزه گوين و …. روبرو بود. در پايان اجلاس سه روزه کنفرانس اسلامی در بيستم آذر 1376، اعضای سازمان متعهد شدند که با تروريسم مقابله کنند و برای بازپس گيری قدس و مسجد الاقصی و حق ملی مردم فلسطين و باز گشتن به سرزمينشان و ايجاد کشور مستقل فلسطين با حاکميت قدس شريف به عنوان پايتخت، تلاش کنند. از ديگر نتايج اين اجلاس می توان به اتحاد رهبران جهان اسلام عليه رژيم صهيونيستی و محکوم کردن جنايات آنان اشاره کرد.از نکات بسیار مهم هشتمین اجلاس سران کشورهای اسلامی، برگزاری آن در تهران است، چرا که ایران به منزله پشتیبانی سیاسی، فرهنگی، جغرافیائی و اقتصادی کشورهای منطقه، وزنه ای مهم در معادلات جهانی به شمار میرود و بی تردید این نشست توانست به توافق های همکاریهایی همه جانبه در بین کشورهای مسلمان منجر شود. ‏‎اجلاس تهران از موفق ترين نشست سران کشورهای اسلامی بود که بازتاب گسترده ای در رسانه های کشورهای غربی و آمريکا داشت. در اين اجلاس، جمهوری اسلامی ايران، رياست کنفرانس اسلامی را تا سه سال بر عهده گرفت.

درگذشت «بِلز پاسكال» رياضيدان فرانسوي و مخترع ماشين حساب در سال1662ميلادي
«بِلز پاسكال» رياضيدان فرانسوي و مخترع ماشين حساب در سال1662ميلادي درگذشت. پاسكال از ابتداي دوره تحصيل استعداد و نبوغ خود را در رياضي آشكاركرد بطوريكه در 12سالگي بسياري ازقضاياي هندسي را حل كرد. پاسكال در18سالگي ماشين حساب را اختراع كرد. او از واضعان حساب احتمالات هم بشمار مي رود.

ساخت نخسين اتومبيل جهان بدست بنز صنعتگر آلماني در سال1889ميلادي
نخستين اتومبيل جهان كه آن را «گردونه خودكار » ناميدند، بدست «بنز» صنعتگر مبتكر آلماني در سال1889 ميلادي ساخته شد. اين خودرو با سرعت 12كيلومتر درساعت حركت مي كرد و سوخت آن بنزين يا الكل بود.

بمباران پايگاه نظامي امريكا را درپرل هاربر در سال1941ميلادي
200فروند هواپيماي ژاپني پايگاه نظامي امريكا را درپرل هاربر در سال1941ميلادي بمباران كردند. اين عمليات برق آسا هنگامي انجام گرفت كه ژاپني ها بناچار با نيروهاي امريكايي برسر ميز مذاكره نشسته بودند. دراين عمليات ضمن بمباران 19كشتي جنگي امريكا قواي ژاپن به ممالك آسياي جنوب شرقي هجوم برد و سرزمين اندونزي و جزاير سوماترا و جاوه را هم اشغال كرد. نبرد پرل هاربر در زمان جنگ جهاني دوم روي داد.

ترور عبدالوهاب كيّالي از رؤساي كنگره جبهه آزاديبخش عرب در سال1981ميلادي
عبدالوهاب كيّالي از رؤساي كنگره جبهه آزاديبخش عرب و از مبارزان آزادي فلسطين دربيروت بدست صهيونيستها در سال1981ميلادي ترور شد. او از دوران تحصيل با توجه به مشكلات و مسائل فلسطين با سياست آشنا شد و ازاين رو رساله دكتراي خود را در دانشگاه لندن درباره فلسطين و مقاومت عربها در برابر استعمار و صهيونيسم در قرن20 نوشت. كيّالي در مسير مبارزات خود نخستين مجله فلسطيني به نام «فلسطين آزاد» را منتشركرد. او همچنين «بنياد المؤسسةُ العَرَبيَّةُ لِلدِّراساتِ وَ النَّشر» را دايركرد كه امروزه از معتبرترين مؤسسات چاپ نشر بشمار مي رود. «تاريخ نوين فلسطين، جنبش مقاومت فلسطين و سوادهاي توسعه طلبانه صهيونيسم» از آثار عبدالوهاب كيّالي بشمار مي رود.


نوشته شده در   سه شنبه 16 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode