جام جم آنلاين: پژوهشگر دانشگاه علوم پزشكي تهران موفق به توليد دارويي شد كه با استفاده از آن امكان درمان زخمهاي بيماران ديابتي طي 15 روز فراهم ميشود.
دكتر ميهن جعفري جاويد – دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران و مسئول انجام اين طرح – با بيان اين مطلب در گفتوگو با ايسنا خاطرنشان كرد: اين دارو جديدترين دارويي است كه براي درمان عوارض ناشي از ديابت كه عمدتا نوروپاتي و ميكروآنژيوپاتي است به كار برده ميشود.
وي تصريح كرد: نوروپاتي و ميكرو آنژيوپاتي ديابتي تاكنون درمان قطعي نداشته است و منجر به بروز زخمهايي غير قابل درمان در بيماران ديابتي ميشده ات. از طرفي عفونت زخم در اين بيماران اغلب موارد، به درمانهاي طبي و آنتي بيوتيك پاسخ نداده است. لذا هدف از ساخت اين داروي جديد، درمان زودرس عوارض ناشي از ديابت و پيشگيري و درمان زخمهاي ديابتي است.
جعفري جاويد با اشاره به اينكه ثبت بينالمللي دارو در آمريكا و اروپا در سال 2010 به انجام رسيده و در داخل نيز در حال پيگيري است، اظهار كرد: «solubor» دارويي جديد براي درمان نوروپاتي، ميكروآنژيوپاتي و زخمهاي ديابتي و غيرديابتي است كه در سال 85 (2006 ميلادي ) تهيه و در بيماران داوطلب مورد استفاده قرار گرفت و در واقع داروي جديد، درماني بيهمتا براي عوارض ناشي از ديابت است كه در مدت دو هفته نوروپاتي و ميكروآنژيوپاتي و زخمهاي ديابتي را درمان ميكند.
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران تصريح كرد: اين دارو هنوز به مرحله توليد نرسيده كه اميدواريم بتوانيم آن را توليد كرده و در اختيار كساني كه نيازمند استفاده از آن هستند قرار دهيم.