ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 آذر 1389     |     کد : 12198

نشان استاندارد حلال نماد وحدت اسلامی

نهاوندیان گفت: نشان حلال، تبدیل به یك نماد وحدت اسلامی شده است و در بعد عملی نیز نظرات كشورهای اسلامی یكی شده و اكنون باید در حوزه اجرا و نظارت حلال، فعالیت كنیم.

  نهاوندیان گفت: نشان حلال، تبدیل به یك نماد وحدت اسلامی شده است و در بعد عملی نیز نظرات كشورهای اسلامی یكی شده و اكنون باید در حوزه اجرا و نظارت حلال، فعالیت كنیم.
به گزارش شبكه اجتهاد، 'دكتر محمد نهاوندیان' رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ومعادن جمهوری اسلامی ایران طی نشست خبری اعلام كرد: اكنون حجم بازار حلال بیش از ۲هزار میلیارد دلار برآورد می شود.
وی همچنین بر لزوم استفاده كشورهای مسلمان از بازار غذای حلال تأكید كرد و استفاده از این فرصت را عامل تولید و اشتغال بالا دانست.
نهاوندیان با تاكید بر سیاست توسعه حضور ایران در اقتصاد جهانی گفت: اتاق ایران برنامه هایی برای حضور پررنگ تر در مناسبات اقتصادی بین المللی آغاز كرده است؛ به خصوص پس از تشدید فشارهای ناشی از تحریم‌های اقتصادی باید به تلاش‌های خود در این باره بیفزاییم.
رئیس اتاق ایران با اشاره به برگزاری سمینار فرصت‌های تجاری و صادرات محصولات حلال در مالزی كه هفته پیش برگزار شد گفت: این نشست، فرصتی برای مذاكره حول دو محور اساسی بازار حلال در كشورهای اسلامی و صحنه بین‌المللی بود.
وی افزود: مالزی به‌علت بافت جمعیتی مسلمان و غیرمسلمانان از ۱۰سال قبل نسبت به موضوع حلال، كار خود را آغاز كرده است؛ زیرا جامعه مسلمانان مالزی، نیازمند آن بود كه غذا و داروهای حلال را از غیر حلال تمیز دهد.
دكتر نهاوندیان با اشاره به تلاش‌های مركز تحقیقات و اطلاع‌رسانی اتاق اسلامی (ایكریك) و همكاری كشورهای اسلامی برای تدوین استاندارد حلال تصریح كرد: در اجلاس اخیر كومسك در استانبول، استاندارد واحد حلال كه مورد قبول همه مذاهب اسلامی است تصویب شد.
همكاری ایران و مالزی در زمینه حلال
رئیس اتاق ایران در ادامه از توافق‌های انجام شده برای همكاری در اجرای استاندارد حلال، میان ایران و مالزی خبر داد و گفت: مقرر شد در اعطای گواهی حلال و نحوه نظارت و همكاری صدور گواهی حلال، ایران و مالزی، همكاری متقابل داشته باشند.
وی با اشاره به مذاكرات صورت گرفته برای توسعه همكاری‌های دو جانبه ایران و مالزی نيز یادآور شد: حجم مراودات دو كشور در حدود یك‌میلیارد دلار است و تراز تجاری به نفع مالزی است؛ این رقم، با توجه به كل حجم تجارت ایران و مالزی و توانمندی‌های دو كشور ناچیز است.
 
منبع: روابط عمومی اتاق ایران


نوشته شده در   چهارشنبه 10 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode