ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 شهريور 1387     |     کد : 1195

كاهش فشار خون با سالاد ميوه

تحقيقات نشان مي‌دهد كه افزودن ميوه و سبزيجات به رژيم غذايي تا حدود زيادي به كاهش فشارخون كمك مي‌كند.

بر پايه اين تحقيقات افرادي كه تا 10 وعده در روز ميوه و سبزيجات مصرف مي‌كنند، پس از 2 ماه افت قابل ملاحظه‌اي را در فشار خون خود شاهد بوده‌اند.

اين در حالي است كه افزودن ماست كم‌چرب به ميوه و سبزيجات مي تواند خاصيت آنها در مبارزه با فشارخون را تقويت كند.

به گفته پزشكان تركيب ماست كم‌چرب با ميوه‌ها نه تنها خواص آنها را چندبرابر مي‌كند، بلكه موجب مي‌شود ضمن تامين ويتامين ها، كلسيم مورد نياز هم به بدن برسد.

كارشناسان تغذيه معتقدند به جاي استفاده از سس‌هاي مملو از چربي و نمك به سالاد‌ها مي توان از ماست‌هاي كم چرب استفاده كرد و ذائقه را به آن عادت داد.

همشهری انلاین.


نوشته شده در   دوشنبه 25 شهريور 1387  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode