ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 5 دي 1403
چهارشنبه 5 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 30 آبان 1389     |     کد : 11684

تهيه بيش از 150 نوع غذا توسط 165 سرآشپز

مدير اجرايي آذوقه‌رساني شانزدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي گفت: 165 سرآشپز در هر وعده بيش از 150 نوع غذا تهيه مي‌كنند.

 
مدير اجرايي آذوقه‌رساني شانزدهمين دوره بازي‌هاي آسيايي گفت: 165 سرآشپز در هر وعده بيش از 150 نوع غذا تهيه مي‌كنند.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، پختن 3 وعده غذايي در يك روز براي 3 عضو خانواده مي‌تواند بار سنگيني باشد. تصور كنيد بيش از 10 هزار نفر را در يك ماهو در 24 ساعت شبانه‌روز غذا بدهيد.
كاترين تولان، مدير اجرايي خدمات آذوقه رساني بازي‌هاي آسيايي همراه خدمه‌اش هر روز اين مأموريت را در سالن اصلي غذاخوري دهكده ورزشكاران انجام مي دهند.
تولان كه ايرلندي‌الاصل است، اظهار داشت: خدمت رساني در رويداد ورزشي پيچيده‌اي مانند بازي هاي آسيايي كار بزرگي است. با تجربه‌اي كه در المپيك 2010 به دست آورديم، مطمئن هستيم مي‌توانيم به خوبي از پس اين كار برآييم.

*بيش از 150 نوع غذا در هر وعده
بيش از هزار نفر شامل 165 سرآشپز بيش از 150 نوع غذا در هر وعده غذايي آماده مي‌كنند. اين وعده‌هاي غذايي به حدود 6 شيوه مختلف تهيه مي‌شود و منو هر 5 روز تغيير مي‌كند.
تولان گفت: تلاش مي‌كنيم تا مطمئن شويم ورزشكاران احساس كنند در خانه خود هستند. به همين دليل است كه تيمي از آشپزهاي بين‌المللي از جمله چيني، هندي، ژاپني و عربي گردهم آورديم كه همگي در رشته خود تخصص دارند. در ميان تمام غذاهاي آسيايي، اسنك‌هاي كانتوني مثل پودينگ ميگوي بخارپز و شائوماي از همه محبوب‌تر هستند.

* 2 مسافت ماراتن طول مجموع موزهاي مصرف شده
بر طبق گفته ژون ليانگ، مدير دپارتمان خدمات آذوقه رساني دهكده بازي ها مقدار غذايي كه در سالن غذاخوري سفارش داده شده حدود 20 هزار كيلوگرم غذاي دريايي، 10 هزار كيلوگرم گوشت، 8 هزار كيلوگرم پاستا، 32 هزار كيلوگرم برنج و 200 هزار كيلوگرم تخم‌مرغ است.
تولان با خنده گفت: اگر تمام موزهايي كه مصرف شده را پشت سر يكديگر رديف كنيم، طول آن برابر با مسافت 2 ماراتن خواهد شد؛ در حالي كه آب مصرف شده در هر روز مي‌تواند استخر واتر كيوب در پكن را پر كند.

* سلامت غذا اولويت اول در تهيه آن
وي تأكيد كرد: درست است كه طعم غذا اهميت زيادي دارد، اما سلامت غذا در اولويت اول قرار دارد.
تولان اظهار داشت: ما هر حلقه از زنجيره خدمت رساني غذا را كنترل و بررسي مي‌كنيم از جمله خريد، تحويل، انبار، پخت و ارائه و با دولت محلي مانند مقامات سلامت غذا و آژانس مبارزه با دوپينگ در اين زمينهن همكاري مي‌كنيم.
مدير اجرايي دپارتمان آذوقه بازي‌هاي آسيايي گفت: ما مطمئن مي‌شويم كه غذاي سالمي تهيه مي‌كنيم و شيوه حمل و پخت و پز هم سالم است.

* حضور مشاوران تغذيه در سالن‌هاي غذاخوري
يكي ديگر از خدماتي كه در سالن غذاخوري بسيار مورد تمجيد قرار گرفته، مشاور تغذيه است. مشاوران ورزشي براي كنترل وزن و مصرف كالري در خدمت‌رساني حاضر هستند در حالي كه برگه‌هاي 2 زبانه تغذيه در غذاها شامل مقدار كالري، كربوهيدرات و چربي در روي هر ميزي وجود دارد.
ورزشكاران به ويژه آنهايي كه در مسابقات طبقه‌بندي وزني مثل وزنه‌برداري و كشتي قرار دارند، مي‌توانند براي برآوردن احتياجاتشان محاسبات خود را انجام دهند.
سوسيلا ادهيكساري، يك جودوكار نپالي بانوان مي‌گويد: اين برگه‌ها مهم و مفيد هستند. من از اين طريق درباره آنچه بايد بخورم و آنچه قبل از مسابقه بايد از خوردن آن پرهيز كنم اطلاعات كسب مي‌كنم و بنابراين مي‌توانم وزن خود را حفظ كنم.


نوشته شده در   يکشنبه 30 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode