اين
متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: انگور ميوهاي انرژي زا و نشاط آور
است كه از ديرباز در درمان آرتروز و روماتيسم استفاده ميكردند.
وي گفت: اين ميوه ، «مدر» و داراي خواص پاك كنندگي،
تقويت و جوان سازي بدن است. انگور همچنين داراي مقادير فراوان
فيتونوترينتها و پتاسيم است و نيز نسبتاً قند فراواني دارد.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني كلينيك نوانديشان
تغذيه اضافه كرد: انگور حاوي مواد مغذي نظير و يتامين k ، الائيك اسيد ،
آنتوسيانيدها ، فيبر و فلاوونوئيدها است. انگور خشك شده يا كشمش يك منبع
غني پتاسيم محسوب ميشود.
مراداف گفت: انگور ميوهاي شيرين است و علت شيريني
آن ميزان بالاي قند آن است به طوري كه حدود 15 تا 25 درصد انرژي اين ميوه
از قندهاي گلوكز و فروكتوز تأمين ميشود، با اين وجود نمايه گلايسميك اين
ميوه پايين است و در نتيجه ميزان قند خون را به آهستگي افزايش ميدهد.
اين متخصص تغذيه افزود: تحقيقات نشان داده مصرف
منظم انگور چند بار در هفته به كاهش ريسك سرطانهاي ناشي از آلودگي محيطي
كمك ميكند.انگور با تركيبات سرطان زا مبارزه ميكند ، بهبود دهنده علائم
آرتروز است و در درمان اختلالات ادراري مفيد است، همچنين كاهنده فشار خون
است.