ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 آبان 1389     |     کد : 11150

تغذیه مصرف زیاد گوشت قرمز خطر بروز سرطان معده را افزایش می‌دهد

پزشکان هشدار دادند: کسانی که به مقدار زیاد گوشت قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان‌های خاص مثل سرطان‌های گلو و معده هستند.

پزشکان هشدار دادند: کسانی که به مقدار زیاد گوشت قرمز مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان‌های خاص مثل سرطان‌های گلو و معده هستند.
به گزارش ایسنا، با کاهش مصرف همبرگر و کباب می‌توان احتمال ابتلا به سرطان‌ها را کاهش داد.
متخصصان آمریکایی با بررسی و مطالعه بر روی 500 هزار فرد بالغ دریافتند که هر چند نرخ ابتلا به این دو سرطان چندان زیاد نیست، اما در همان تعداد اندک هم کسانی که گوشت قرمز زیاد مصرف می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری‌ها هستند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، متخصصان می‌گویند: کسانی که 20 درصد بیشتر گوشت قرمز مصرف می‌کنند، احتمال ابتلای آن‌ها به این سرطان‌ها 79 درصد افزایش می‌یابد.
کارشناسان تاکید کردند: برای اثبات این ارتباط هنوز انجام بررسی‌های بیشتر مورد نیاز است.
این گزارش در مجله آمریکایی گاستروانترولوژی منتشر شده است.


نوشته شده در   دوشنبه 17 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode