ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 4 بهمن 1395     |     کد : 110532

نماینده ولی فقیه در آذربایجان ‌شرقی تاکید کرد: ولایت ‌مداری شاخصه مهم در تایید صلاحیت کاندیداهای شورای شهر باشد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان ‌شرقی و امام جمعه تبریز گفت: ولایت ‌مداری شاخصه مهم در تایید صلاحیت کاندیداهای شورای شهر باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان ‌شرقی و امام جمعه تبریز گفت: ولایت ‌مداری شاخصه مهم در تایید صلاحیت کاندیداهای شورای شهر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری عصر امروز یک شنبه در دیدار جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید از افراد ناشایست برای ورود به انتخابات شورای شهر و روستاها جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه در گزینش افراد رضایت پروردگار و مر قانون باید معیار قرار داده شود، ابراز داشت: کسی که وارد شورای شهر می شود باید از اوضاع فعلی جامعه خبر داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان ‌شرقی با اشاره به اینکه مسئله تعهد نیاز ضروری است، ادامه داد: اطلاع داشتن از اوضاع اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای کاندیداها واجب است.

وی با بیان اینکه باید کاندیداها تخصص نیز داشته باشند، اظهار داشت: کاندیداهایی که برای انتخابات شوراهای شهر و روستا تایید صلاحیت می شوند باید به انقلاب پایبند باشند.

آیت الله مجتهد شبستری با تاکید بر اینکه در کشور ما شورای شهر و روستا در قانون اساسی آمده است، ادامه داد: این شورا در حد اهمیت مجلس شورای اسلامی نیست.

وی ادامه داد: از وظایف اصلی شورای شهر انتخاب شهردار است.

امام جمعه تبریز سپس افزود: مبادا افراد به هوای رسیدن به شهرت و سود دنیوی وارد شوراهای شهرها و روستاها شوند و باید در تایید صلاحیت افراد دقت کرد.


نوشته شده در   دوشنبه 4 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode