ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 9 آبان 1389     |     کد : 10887

مردم قم با استقبال گسترده از رهبري تعلق‌خاطر ملت به ولي‌فقيه را به نمايش گذاشتند

رئيس مجلس با اشاره به سفر رهبر انقلاب به قم، گفت كه مردم فهيم استان قم با حضور آگاهانه خود در اين مدت رسم دلپذير تعلق‌خاطر ملت به ولي‌فقيه را به نحو احسن به نمايش گذاشتند.


رئيس مجلس با اشاره به سفر رهبر انقلاب به قم، گفت كه مردم فهيم استان قم با حضور آگاهانه خود در اين مدت رسم دلپذير تعلق‌خاطر ملت به ولي‌فقيه را به نحو احسن به نمايش گذاشتند.
به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي طي سخناني در آغاز صحن علني امروز (شنبه) مجلس با اشاره به سفر رهبر انقلاب به استان قم، اظهار داشت: حضور حماسي و پرمعناي مردم انقلابي استان قم در صحنه 10 روزه اخير به مناسبت سفر مقام معظم رهبري و همچنين مجموعه سخنان معظم‌له براي عموم مردم و نخبگان حوزوي و دانشگاهي، فضاي جديدي براي حركت عميق‌تر، اسلامي و انقلابي كشور مهيا كرد.
وي افزود: مردم فهيم استان قم با حضور آگاهانه خود در اين مدت رسم دلپذير تعلق خاطر ملت به ولي‌فقيه را به نحو احسن به نمايش گذاشتند كه طبعاً به صورت پديده‌اي ماندگار در تاريخ ايران خواهد ماند و موج پرتوان احساسات ديني آنان نه تنها يكسره سخنان خواب‌زده رسانه‌هاي غربي را به كنار نهاد، بلكه آنان را به انديشه جديدي رساند كه عمق رابطه رهبري و ملت به محاسبات ظاهري متفاوت باز نمي‌گردد.
رئيس مجلس در بخش ديگري از سخنانش با يادآوري اينكه اين معنا در نوع بيانات رهبري مصاديق دقيق‌تري يافت، گفت: كانون مسلط بيانات رهبري در همه سخنراني‌ها متفاوت از سياق متفاوت رهبران سياسي، "جهان‌بيني توحيدي " بود.
به گفته وي، تحليل و ارزيابي اين مطالب نشان مي‌دهد كه وقتي مبناي فكر سياسي واقعاً و نه تصنعاً متكي بر تفكر ناب توحيد باشد، چقدر نوع سخنان و نحوه برخورد با پديده‌ها متفاوت مي‌شود.
لاريجاني در ادامه تصريح كرد: تقريباً در همه سخنراني‌هاي رهبر انقلاب در مجامع گوناگون، ذكر و پيدا كردن روحيه بيداري، جرياني پررنگ بود و اين هم نكته قابل توجهي در دنيايي است كه رهبران سياسي با شگرد‌هاي رسانه‌اي به دنبال تأثير‌گذاري بر اراده‌ها هستند و يا با وعده‌ و وعيد‌ها مي‌خواهند جايگاه سياسي براي خود بتراشند.
علي لاريجاني كه رداي نمايندگي مردم قم در خانه ملت را نيز بر تن دارد، بر همين اساس يادآور شد: رهبر انقلاب ما راه ديگري را در صحنه سياسي توصيه مي‌كند و "متذكر بودن " را مهمترين مبناي صحت رفتار سياسي مي‌دانند و پايه بصيرت را در تفكر توحيد و اخلاص بيان كردند؛ همان امر حياتي كه خداوند در حديث قدسي مي‌فرمايد: "من همنشين كسي هستم كه مرا ياد كند ".
وي همچنين به بعد ديگري از بيانات رهبر انقلاب اشاره و تأكيد كرد: بعد ديگري كه رهبر انقلاب به عنوان پايه بصيرت بدان اشارت كردند، داشتن روحيه‌اي جهادي و گذشت از دنياست كه به تعبير امام علي(ع) عزت‌مندي جامعه و آگاه‌مندي ملت در پناه آن تحقق مي‌يابد و تجربه انقلاب اسلامي نيز اين حقيقت را نشان داده است و نمونه‌اي از اين ويژگي‌ شخصيت شهيد فهميده است كه امروز سالگرد شهادت آن عزيز بسيجي است كه با حركت حماسي خود وجدان يك جامعه را به حركت درآورد.
رئيس قوه مقننه كشورمان ادامه داد: جايگاه رفيع مراجع و حوزه‌هاي علميه و نسبت آن با نظام جمهوري اسلامي آنقدر روشن و غني بود كه بايد همه دوستداران انقلاب اسلامي به همه ابعاد آن توجه كنند و از طرفي همه بخش‌هاي نظام بايد تلاش كنند و از اين مجموعه پرمحتوا و اصيل فرهنگ اسلامي به نحو صحيحي بهره جويند.
لاريجاني گفت: مجلس شوراي اسلامي با همين تلقي، از مدت‌ها پيش مركز پژوهش‌هاي اسلامي مجلس شوراي اسلامي را در قم تأسيس كرد تا از ظرفيت فضلاي دانشمند حوزه در جهت تقويت بنيه كارشناسي اسلامي طرح‌ها و لوايح استفاده شود.
رئيس مجلس اضافه كرد: بيان واضح دو خطر مهم اسلام منهاي روحانيت و اسلام منهاي سياست، يادآور سفارش‌هاي آن پير روشن ضمير امام خميني (ره) بود كه در مقابل حركت‌هاي انحرافي، مبناي انقلاب اسلامي را برتفكر اصيل اسلام جواهري قرار داد؛ اين دو موضوع كه رهبري معظم در اين مقطع بدان اشارت كرد، فراتر از بحث جريان‌هاي متعارف سياسي كشور و هر كس با هر گرايشي چنان كه در اين دو موضوع دچار لغزش شود بايد توجه كند از سوگيري صحيح انقلاب اسلامي زاويه پيدا كرده است.
وي افزود: توصيه مؤكد رهبر انقلاب به مجموعه‌هاي نخبه دانشگاهي و حوزوي كه در كنار فراگيري علم و دانش، در صحنه حضور داشته و با بصيرت در سرنوشت كشور مشاركت كنند، توجه به حفظ روش آزادانديشي در حوزه‌ها كه موجب پيشرفت واقعي بوده است، رعايت ادب نسبت به اساتيد و مراجع و مخصوصاً حفظ روش‌هاي علمي - سنتي حوزه، توصيه‌هاي گران‌بها و بسيار ارزنده ايشان براي همه دانش‌پژوهان است.
علي لاريجاني در خاتمه عنوان كرد: مجلس شوراي اسلامي ضمن تشكر از رهبر انقلاب، همه بخش‌هاي اجرايي كشور و نخبگان سياسي و ديني را به تأمل و بهره‌گيري و تحقق منظومه افكار راهگشاي رهبري معظم توصيه مي‌كند و همچنين از مردم انقلابي و فهيم استان قم به خاطر حضور بسيار پراثر و آگاهانه سپاسگزاري مي‌كنيم.


نوشته شده در   يکشنبه 9 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode