ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 28 آبان 1395     |     کد : 108614

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی: اربعین حسینی نشانه عشق و دلدادگی به اباعبدالله الحسین است

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی؛ اربعین حسینی را تفسیر واقعی عشق و دلدادگی به امام حسین(ع) معنی کرده و افزود: عشق به امام حسین(ع) پیام بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی؛ اربعین حسینی را تفسیر واقعی عشق و دلدادگی به امام حسین(ع) معنی کرده و افزود: عشق به امام حسین(ع) پیام بزرگ پیاده‌روی اربعین حسینی است.

به گزارش خبرنگار مهر؛ حجت الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی عصر روز پنجشنبه در جمع پرشور مردم مبارک شهرملکان گفت: زیارت اربعین یکی از نشانه‌های مومنین است و عزاداری برای سید و سالار شهیدان یکی از رموز ماندگاری قیام امام حسین(ع) است و آن امام همام برای حفظ سنت نبوی و احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به رموز ماندگاری کربلا افزود: اراده خداوندی، محبت به امام حسین(ع)، حرارت حسینی، عشق و حب حسین ، جامعیت کربلا، پیام رسانی، گریه بر سالار شهیدان از اصول ماندگاری این نهضت عظیم است.

دکترسید شهاب الدین حسینی با اشاره به پیاده‌روی زائرین حسینی در اربعین نیز افزود: حرکت ۳۰ میلیون زائر مشتاق زیارت امام حسین(ع) از نجف به سمت کربلا، بزرگترین راهپیمایی مردمی و نشان ارادت جهانی است که در طول تاریخ برای دفاع از حرم اهل بیت(ع) بی بدیل بوده و چهره واقعی و دلداگی مسلمانان بخصوص شیعیان  را به دنیا معرفی می کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: سنت اربعین باعث تبیین فرهنگ کربلا می شود و نشان می دهد تأسی اصلی شیعیان از امام حسین(ع) است که ظلم ستیزی یکی از نشانه‌های بارز آن حضرت بود و مبارزه با استکبار تعطیل نشدنی است و اربعین حسینی نشان ارادت به ثارالله است.


نوشته شده در   جمعه 28 آبان 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode