ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 8 آبان 1389     |     کد : 10845

قهوه و چاي خطر بروز سرطان مغز را كاهش مي‌دهد

اين يافته حاصل تجزيه و تحليل روي اطلاعات مربوط به عادات رژيم غذايي در بيش از 410 هزار مرد و زن 25 تا 70 ساله است.


اين يافته حاصل تجزيه و تحليل روي اطلاعات مربوط به عادات رژيم غذايي در بيش از 410 هزار مرد و زن 25 تا 70 ساله است.
سلامت نیوز: گروهي از متخصصان بين‌المللي خاطرنشان كردند كه مصرف روزانه قهوه و چاي خطر ابتلا به سرطان مغز را كاهش مي‌دهد.
به گزارش ايسنا، اين يافته حاصل تجزيه و تحليل روي اطلاعات مربوط به عادات رژيم غذايي در بيش از 410 هزار مرد و زن 25 تا 70 ساله است.
اين شركت كنندگان از كشورهاي مختلف شامل فرانسه، هلند، ايتاليا، اسپانيا، انگليس، يونان، دانمارك، نروژ، سوئد، آلمان بوده‌اند.
به گزارش سايت اينترنتي تروتت، اين افراد بين سالهاي 1991 تا 2000 بازنشسته شدند و طي حدود 5/8 سال تحت مطالعه قرار داشتند.
يافته‌ها تاكيد كرد كه مصرف قهوه و چاي براي محافظت از مغز در برابر سر طان سودمند است.
اين نتايج در مجله آمريكايي «تغذيه باليني» منتشر شده است.


نوشته شده در   شنبه 8 آبان 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode