مصرف سبزيجات داراي برگ سبز مي تواند خطر ديابت را تا 14 درصد کاهش دهد اما مصرف ميوه و ساير سبزيجات با هم تاثير چنداني ندارد.
سلامت نیوز:مصرف اسفناج و سبزيجات برگ سبز ميتواند خطر بروز ديابت نوع دو را کاهش دهد.
به گزارش ايسنا بر اين اساس مطالعات پزشكان دانشگاه انگليس كه بر روي 220 هزار نفر انجام شد، مصرف سبزيجات داراي برگ سبز مي تواند خطر ديابت را تا 14 درصد کاهش دهد اما مصرف ميوه و ساير سبزيجات با هم تاثير چنداني ندارد.
براساس اين گزارش ديابت نوع دوم شايع ترين شکل ديابت است که به سرعت از کشورهاي ثروتمند به کشورهاي در حال توسعه انتشار يافته است.
بيش از 320 ميليون نفر در سراسر جهان به اين بيماري مبتلا هستند و اين در حاليست که اين بيماري سالانه جان بيش از يک ميليون نفر را مي گيرد.
تغذيه مناسب و ورزش از عوامل شناخته شده در جلوگيري و كنترل اين بيماري به شمار مي روند.