همایش طلایه داران تبلیغ در آستانه ماه محرم با حضور مبلغین بومی و اعزامی شهرستان میانه در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، همایش طلایه داران تبلیغ در آستانه ماه محرم با حضور مبلغین بومی و اعزامی شهرستان میانه در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد.
حجتالاسلام حامدی امام جمعه میانه در این همایش طی سخنانی با اشاره به احساس تکلیف و مسئولیت توسط علما و مبلغین برای بیان و تبلیغ دین برای آحاد افراد جامعه بویژه قشر جوان و نوجوان افزود: مبلغ و عالم دین باید در این جهت حرکت کند و از امورات اجرائی در هیئات و مساجد پرهیز نماید.
حجتالاسلام حامدی با اشاره به آسیبهای اجتماعی ویرانگر در جامعه که خانواده ها و سبک زندگی اسلامی را هدف گرفته اند تاکید کرد: باید ابعاد قیام حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) بویژه از منظر احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر برای مردم تبیین و تفسیر شود، تا هیئات و دستجات حسینی و عموم مردم صرفا به عزاداری اکتفا نکنند بلکه راه و سیره امام حسین(ع) را با بصیرت و معرفت و محتوای حقیقی بشناسند و در زندگی خود به کار گیرند.
حجتالاسلام سعیدی رئیس اداره تبلیغات اسلامی میانه نیز در این همایش طی سخنان کوتاهی با اشاره ظرفیت های گسترده علما و شبکه تبلیغی شهرستان خاطر نشان کرد: اداره تبلیغات اسلامی به وظیفه ذاتی خود در اعزام مبلغین و روحانیون بومی و اعزامی از مبادی اعزام اهتمام کامل دارد و در این خصوص هماهنگی های لازم با مناطق شهری و روستایی و بخشهای چهار گانه شهرستان میانه صورت گرفته است.