ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 مهر 1395     |     کد : 107387

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی: زبان شعر از بهترین ابزارها برای حفظ و ترویج فرهنگ عاشوراست

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: زبان هنر و به ویژه شعر از بهترین ابزارها برای حفظ و ترویج فرهنگ عاشورایی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: زبان هنر و به ویژه شعر از بهترین ابزارها برای حفظ و ترویج فرهنگ عاشورایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی ظهر دوشنبه در دیدار با شاعران آئینی آذربایجان شرقی اظهار داشت: خدمت در دستگاه منتسب به سیدالشهدا (ع) توفیقی بسیار ارزشمند است که نصیب خادمان این عرصه شده و باید شکرگزار و قدردان این توفیق بود و نهایت بهره را از ن برد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های موجود در عرصه هنر برای تبیین و ترویج شعائر و موازین دینی و اعتقادی و جایگاه و منزلت شاعران آئینی تصریح کرد: شاعران اهل بیت (ع) در واقع رسانه هایی هستند که پیام قیام سالار شهیدان و سرور آزادگان عالم را در قالب شعر به عنوان یکی از بهترین ابزارهای حفظ و ترویج فرهنگ عاشورا منتقل می کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی خاطر نشان کرد: به فرموده امام راحل (ره) ما هرچه داریم از محرم و صفر داریم و بایستی در حفظ و نشر فرهنگ عاشورا تمام توان و تلاش خود را به کار گیریم و این مهم می تواند در قالب های هنری چون شعر به بهترین شکل صورت گیرد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در بخش پایانی سخنان خود بر حمایت مجموعه تبلیغات اسلامی از فعالیت های شاعران اهل بیت (ع) تاکید کرد.  


نوشته شده در   دوشنبه 12 مهر 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode