جلسه هیئات حسینی و مداحان اهل بیت عصمت وطهارت شهر سهند با حضور امام جمعه سهند در مسجد جامع النبی سهندبرگزارشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی؛ جلسه هیئات حسینی و مداحان اهل بیت عصمت وطهارت شهر سهند با حضور امام جمعه سهند و رئیس ادراه تبلیغات اسلامی اسکو برگزارشد.
حجتالاسلام منیب راد ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه عزای حضرت امام حسین گفت: هیئات مذهبی و مداحان باید مروج اهداف سید و سالارشهیدان باشند و سعی کنند به خرافات در زمینه عزاداری دامن نزنند.
حجتالاسلام مظفر رجب زاده رئیس ادراه تبلیغات اسلامی اسکو نیز در این جلسه گفت: دشمن سعی دارد بین روحانیت و هیئات حسینی شکاف ایجاد کند، مسئولین هیئات و مداحان باید با هوشیاری این نقشه دشمن را خنثی کنند و در سخنرانی ها و جلسات خود از حضور روحانیون نهایت استفاده را ببرند.
در ادامه جلسه از هیئت محبین اهل بیت (ع) و مسئولین آن با اهداء هدیه ای تقدیر به عمل آمد.