ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 11 تير 1403
دوشنبه 11 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 14 شهريور 1395     |     کد : 106466

هشدار بین‌المللی در باره تاثیر شبکه‌های اجتماعی روی نوجوانان

مطالعات بین‌المللی نشان می دهد نوجوانانی که بیش از حد درگیر شبکه‌های اجتماعی هستند در خطر بیشتری برای استعمال سیگار و مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر قرار دارند.

همشهری آنلاین:مطالعات بین‌المللی نشان می دهد نوجوانانی که بیش از حد درگیر شبکه‌های اجتماعی هستند در خطر بیشتری برای استعمال سیگار و مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر قرار دارند.

روزبه کردونی، مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نتایج تحقیقی که توسط دانشگاه کلمبیا ( Colombia University ) انجام شده است، اظهار داشت: این تحقیق نشان می‌دهد نوجوانان آمریکایی 12 تا 17 ساله که زمانی را صرف شبکه های اجتماعی می کنند بیشتر در خطر مصرف مشروبات الکلی و مصرف سیگار و مواد مخدر قرار دارند .

وی افزود: نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد نوجوانانی که درگیر شبکه های اجتماعی هستند (در مقایسه با آنانی که زمانی را صرف این شبکه ها نمی‌کنند)، 5 برابر بیشتر تنباکو، 3 برابر بیشتر الکل و 2 برابر بیشتر ماریجوانا مصرف می کنند.

مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه با بیان اینکه این تحقیق نشان می‌دهد که بیش از 40 درصد نوجوانانی که در این پیمایش شرکت کرده‌اند تصاویر و فیلم هایی از مصرف الکل و موادمخدر توسط کودکان را در شبکه‌های اجتماعی تماشا کرده‌اند، خاطر نشان کرد: طبق نتایج این تحقیق، نوجوانانی که این تصاویر را تماشا کرده‌اند نسبت به سایر همسالان خود 3 برابر بیشتر الکل و چهار برابر بیشتر ماریجوانا مصرف کرده‌اند این درحالی بود که 87 درصد والدین گفته‌اند تصور نمی کردند استفاده از شبکه های اجتماعی باعث شود احتمال و تاثیر استفاده مشروبات الکلی و یا مواد مخدر در کودکانشان افزایش یابد.

کردونی همچنین به یکی دیگر از نتایج این مطالعات اشاره کرد که به طور مستقیم با والدین مرتبط است و در این باره گفت: دیگر نتایج این تحقیق درباره عدم توافق والدین در خصوص گفت‌وگو با کودک پیرامون استفاده از موادمخدر است که این عدم گفت‌وگو باعث افزایش 3 برابری احتمال مصرف مواد مخدر می شود .

مدیر کل دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت رفاه در خصوص برنامه‌های وزرات کار و رفاه اجتماعی در خصوص شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی، یادآور شد: با همکاری شورای عالی فضای مجازی و پلیس فتا برنامه‌هایی در دست اقدام داریم که مهمترین آن، تدوین سرفصل‌های آموزشی مرتبط با فرصت‌ها، تهدیدها و آسیب‌های فضای سایبر و فناوری اطلاعات در حوزه اجتماعی است. همچنین همکاری پیرامون برگزاری سمینارها، دوره‌های آموزشی و جلسات پرسش و پاسخ مرتبط با فرصت ها و تهدیدهای این حوزه و کار مشترک در زمینه واکاوی داده‌های مرتبط با اخبار و فرصت‌ها و آسیب‌های فضای سایبر از دیگر اقدامات است.


نوشته شده در   يکشنبه 14 شهريور 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode