ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 31 مرداد 1395     |     کد : 106063

فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان هریس منصوب شد

با حضور جمعی ازروحانیون و سرپرست تبلیغات اسلامی، سرهنگ دوم ستار داداشی به‌عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان هریس معرفی و از خدمات سرهنگ میکائیل احمدزاده تجلیل به عمل آمد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی؛  جلسه تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان هریس با حضور احمدی امام جمعه هریس،تقویمی فرماندار هریس،سرهنگ ردکا معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان آذربایجانشرقی،جمعی از روحانیون، فرماندهان نظامی و انتظامی،روسای ادارت،خانواده شهداء و اقشار مختلف مردم در محل سالن فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار شد.

سرهنگ میکائیل احمدزاده درابتدای جلسه ضمن قدردانی از همه عزیزانی که در طول مسئولیت خود در شهرستان هریس او را در انجام هرچه بهتر وظایف محوله که همانا تامین امنیت مردم متدین و ولایتمدار شهرستان هریس بود یاری نمودند بویژه همکاران انتظامی تحت امر خود تقدیر و تشکر بعمل آورد و گفت: دراین مدت مسئولیت با وجود همه کم و کاستی ها در حد توان تمام تلاش خود را در جهت برقراری امنیت انجام دادم و خاطره خوشی که از شهرستان هریس دارم باعث دلتنگی من از جدایی از آن خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی امام جمعه شهرستان هریس در ادامه این جلسه طی سخنانی با اشاره به موفقیت در سایه امنیت لازمه هر حکومتی است اظهار داشت: احساس امنیت از خود امنیت درجامعه مهمتر است وامروز امنیت ایران اسلامی با وجود ناامنی های موجود در کشورهای مختلف مثال زدنی است.

حاج آقا احمدی تحقق موفقیت و کسب آن را درسایه تعاملات و رعایت اخلاق از شاخصه های همه مسئولین برشمرد و توجه به پیشگیری از رواج مواد مخدر در بین اقشار مختلف،بویژه جوانان را  بعنوان یکی از حربه های سیاسی وتهدیدات نظام اسلامی مورد تاکیدو توجه قرار داد.

سرهنگ ردکا معاون هماهنگی فرماندهی انتظامی استان آذربایجانشرقی بعنوان آخرین سخنران این مراسم مجاهدت در راه حفظ و امنیت جامعه را وظیفه تک تک پاسداران و حافظان امنیت برشمردو اشاره کرد: ایجاد و حفظ امنیت اجتماعی نیازمند تعامل و همکاری همه نهادهای مسئول بویژه خود مردم است.

معاون هماهنگی فرماندهی انتظامی استان آذربایجانشرقی اجرای قانون وقاطعیت در اجرای آن و رعفت در اعمال قانون را از توصیه های مقام معظم رهبری به حافظان امنیت باید مورد توجه وعمل قرار گیرد.

سرهنگ ردکا وضعیت امنیت در شهرستان هریس را مثال زدنی توصیف کردو از گستردگی ماموریت های نیروی انتظامی و جاری و ساری بودن آنها خبردادو یکی از رموز موفقیتهای نیروی انتظامی بخصوص در شهرستان هریس را از ظرافتهای کاری وفعالیتهای فراوان ائمه جمعه پیشین و فعلی دانست و قدردانی ویژه کرد.

در این آیین سرهنگ دوم ستار داداشی به‌عنوان فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان هریس معرفی و از خدمات سرهنگ میکائیل احمدزاده تجلیل به عمل آمد.


نوشته شده در   يکشنبه 31 مرداد 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode