زردچوبه كه بعنوان طلاي ادويههاي غذايي شناخته شده است، حاوي مادهاي موسوم به «كوركومين» است كه خاصيت آنتي اكسيداني فوقالعاده بالايي دارد و همچنين حاوي بسياري از مواد شيميايي مفيد ديگر است.
به گزارش ايسنا، اين ادويه در غذاهاي هندي به وفور استفاده ميشود و در آشپزي آسياييها و هم چنين آمريكاييها نيز جايگاه مهمي دارد.
دكتر مهتاب جعفري استاديار داروسازي در آمريكا در اين باره تاكيد كرد: نتايج آزمايشات ما نشان ميدهد كه اين ادويه خواص ضد التهابي و ضد سرطاني فوق العادهاي دارد و با پيشگيري از تشكيل تومورها و بهبود عملكرد اعضاي بدن و تحرك آنها، سبب افزايش طول عمر ميشود. اين ادويه روي ژنهاي مربوط به سرطان و نيز ژن هاي مربوط به افزايش سن تاثيرگذار است.
دكتر جعفري ميگويد: براي بررسي نقش احتمالي كوركومين در پيشگيري از سندرم حاد گرفتگي تنفسي، سرطان كبد و پوكي استخوان پس از يائسگي، انستيتو ملي سلامت در آمريكا بودجه اختصاصي را در نظر گرفته است.