ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 12 دي 1404
جمعه 12 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 مرداد 1395     |     کد : 105317

رونمایی از بزرگترین هواپیمای دریایی جهان در چین

چین ساخت و تکمیل بزرگترین هواپیمای دریایی جهان را به پایان رسانیده و به تزگی آن را رونمایی کرده‌است.

همشهری آنلاین:چین ساخت و تکمیل بزرگترین هواپیمای دریایی جهان را به پایان رسانیده و به تزگی آن را رونمایی کرده‌است.

براساس گزارش CNN، هواپيماي آبي-خاكي AG600 ابعادي برابر بوئينگ 737 دارد و قرار است از آن براي مقابله با آتش‌سوزي‌هاي طبيعي و عمليات امداد و نجات دريايي استفاده شود.

هواپیما

به گفته شينهوا، خبرگزاري رسمي چين، هواپيماي AG600 با ظرفيت باري 53.5 تن بزرگترين هواپيماي دريايي جهان به شمار مي‌رود و از محدوده پرواز 4500 كيلومتري برخوردار است و مي‌تواند در طول 20 ثانيه 12 تن آب جمع‌آوري كند.

چين در اوايل ماه جولاي نيز از اولين هواپيماي بزرگ نظامي خود در راستاي افزايش قواي نيروي هوايي اين كشور رونمايي كرد. Y-20 با بيشينه وزن پرواز 200 تن طي مراسمي به صورت رسمي به ارتش آزادي‌بخش خلق چين پيوست . اين هواپيما نيز زماني كه ظرفيت باري‌اش تكميل باشد،‌ مي‌تواند تا 4500 كيلومتر را طي كند و زماني كه تنها 40 تن بار به همراه داشته باشد محدوده پرواز آن به 8000 كيلومتر مي‌رسد.


نوشته شده در   چهارشنبه 6 مرداد 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode