ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 6 تير 1395     |     کد : 104415

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی: هنر و فرهنگ باید در استخدام دین مبین اسلام باشد

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: هنر و فرهنگ باید در استخدام دین مبین اسلام باشد .

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: هنر و فرهنگ باید در استخدام دین مبین اسلام باشد .


آیت الله محسن مجتهدشبستری روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل و مدیران ستادی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به تعاریف فرهنگ، اظهارکرد: زمانی که فرهنگ و هنر در استخدام دین قرار بگیرد، ارزشمند بوده و مؤثر واقع می شود.
وی افزود : آموزه های دینی و اعتقادی از ارکان اصلی فرهنگ هستند و مهمترین رسالت نهادهای فرهنگی و در راس آن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بسط و گسترش فرهنگ متعالی اسلامی و شیعی است.
آیت الله شبستری گفت: پسوند 'اسلامی' وزارت ارشاد باید مدنظر فعالان و کارکنان این مجموعه باشد و با تاسی از آموزه های دینی، جامعه را به سوی ارزش های اسلامی سوق دهند و بر چاپ و انتشار کتب و صدور مجوز برای مطبوعات دقت کافی را داشته باشند.
امام جمعه تبریز با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت این مجموعه اظهار کرد: در این عرصه حساسیت هم باید بالا باشد و همین طور پیوند و عجین شدن با مسائل دینی نیز قوی و غنی باشد.
آیت الله شبستری تاکید کرد: هنرمندی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند باید متأثر از دین اسلام باشد و اگر هنر این هنرمند برگرفته از اسلام باشد تأثیرگذار و ماندگار خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار در سخنانی با اشاره به اهداف کلی و راهبردهای این اداره کل، گفت: تبیین ، توسعه ، تعمیق تعالیم ، معارف اسلامی و ارتقاء سطح فرهنگ عمومی جامعه ،گسترش اقدامات و فعالیت های مصون کننده جامعه به ویژه جوانان در برابر آسیب های اجتماعی و فرهنگی از اهم اهداف این اداره کل است.
محمد محمدپور ، چابک سازی بدنه اداره کل، تقویت و گسترش بخش خصوصی و تشکل های مردمی برای سرمایه گذاری در عرصه های فرهنگی ، هنری ،توجه و تمرکز بر اقتصاد فرهنگ و هنر و تقویت نقش فرهنگ و هنر در تولید ناخالص داخلی و همچنین کاهش تصدی گری و گسترش نظارتی و حمایتی را از دیگر اهداف کلی و راهبردی این اداره کل عنوان کرد.
وی تاکید کرد: توسعه همه جانبه و پایدار شکل نمی گیرد، مگر اینکه نگاه مان به توسعه در همه بخش ها از نظر فرهنگی باشد.
وی با بیان اینکه پایه و اساس توسعه اگر فرهنگ و نگاه فرهنگی نباشد متزلزل است، تاکید کرد: اهمیت فرهنگ در تمام بخش های توسعه و زیر بنایی توسعه باید نهادینه شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی سهم فرهنگ و هنر در اقتصاد استان را مبهم دانست و گفت: با انجام آمایش فرهنگی، باید بدانیم در شرایط کنونی در چه جایگاهی ایستاده ایم و به سوی کجا و چه هدفی پیش می رویم، به عبارتی دیگر چشم انداز توسعه فرهنگی باید دستمان باشد تا قدم های توسعه را بلندتر برداریم.


نوشته شده در   يکشنبه 6 تير 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode