ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 9 دي 1404
سه شنبه 9 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 5 تير 1395     |     کد : 104383

افزایش ۱۲ درصدی بازدهی؛ تولید سلول‌های خورشیدی با الهام از گل رز

محققین آلمانی با انجام آزمایش بر روی گل رز متوجه ویژگی منحصر به فرد آن برای جذب نور خورشید شدند.

محققین آلمانی با انجام آزمایش بر روی گل رز متوجه ویژگی منحصر به فرد آن برای جذب نور خورشید شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققین مرکز تحقیقات ZSW آلمان با بررسی ویژگی های اوپتیک بر روی سلول های بشره گیاهان مختلف متوجه شدند که لایه خارجی برگ گل رز از قابلیت بالای جذب نور خورشید برخوردار است و کمتر آن را منعکس می کند.

با بررسی بشره گل رز بر روی میکروسکوپ الکترونی مشخص شد که گلبرگ این گیاه دارای ریز ساختارهایی است که بطور فشرده تشکیل شده اند ضمن اینکه دارای رگبرگ های اضافی است که یک نانو ساختار را شکل داده اند.

این ویژگی نه تنها به گل رز اجازه می دهد تا نور بیشتری جذب کنند بلکه باعث می شود به دلیل ظاهر شدن رنگ ویژه بر روی آن، حشرات جذب این گل شده و برای اهداف گرده افشانی نیز از گل رز بهره ببرند.

برای ساخت سلول های خورشیدی، محققین لایه های خارجی گلبرگ رز را با استفاده از سیلیکون ساخته شده از پلیمر،  ترکیب کردند. سپس قالبی را ساختند و آن را با مایع اوپتکال شفاف پر کردند.

این شیوه به آنها کمک کرد تا ساختاری دقیقا شبیه به بشره گلبرگ رز داشته باشند تا سلول های خورشیدی با افزایش بازدهی ۱۲ درصد نسبت به نمونه های فعلی تولید کنند.

 نتیجه این تحقیق در نشریه Advanced Optical Materials منتشر شده است.


نوشته شده در   شنبه 5 تير 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode