ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 17 خرداد 1395     |     کد : 103612

در صحن علنی مجلس/ نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، آیین تحلیف به جا آوردند

چهار نفر از منتخبین مردم تبریز در دور دوم دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آیین تحلیف را به جا آوردند.

 چهار نفر از منتخبین مردم تبریز در دور دوم دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، آیین تحلیف را به جا آوردند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان‌شرقی،  منتخبین مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شامل زهرا ساعی، شهاب الدین بیمقدار، محمد حسین فرهنگی و محمد اسماعیل سعیدی در حضور نمایندگان مردم ایران اسلامی، آیین تحلیف به جا آوردند.

بر اساس اصل 67 قانون اساسی، نمایندگان مردم باید متن زیر را قبل از آغاز خدمت رسمی خود در مجلس شورای اسلامی، قرائت کنند:

 بسم الله الرحمن الرحیم

"من در برابر قرآن مجید به خدای متعال سوگند یاد می‌کنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش تعهد می‌کنم که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشم. همچنین ودیعه‌ای که ملت به ما سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنم، و در انجام وظایف وکالت، ‌امانت و تقوا را رعایت نمایم و همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشم، از قانون اساسی اطاعت کنم و در گفته‌ها و نوشته‌ها و اظهار نظرها استقلال کشور و آزادی مردم و تامین مصالح آنان را مدنظر داشته باشم.»

گفتنی است، مسعود پزشکیان و احمد علیرضا بیگی دو نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس دهم، در مرحله اول انتخابات توانستند به مجلس راه یابند و تعیین  تکلیف چهار نماینده باقی مانده به مرحله دوم  موکول شد که در این بین، اعتراض تعدادی از کاندیداها به نتیجه مرحله دوم انتخابات باعث شد شورای نگهبان بار دیگر صندوق‌ها ی این حوزه انتخابیه را بازشماری کند، که در نهایت نتیجه انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر تغییر یافته و در نهایت محمد اسماعیل سعیدی به همراه زهرا ساعی، محمد حسین فرهنگی و شهاب الدین بیمقدار به مجلس دهم راه یافتند.


نوشته شده در   دوشنبه 17 خرداد 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode